NA
NA
Ето една първа убуст:
Климатик Панасоник KIT-RE12QKE
Външното тяло на този модел е тялото, което беше за високия клас през 2013. Произведен в Малайзия до -15 в режим отопление.
Това би могло да влезе в бюджета. Надявам се монтажа/стандартен/, да не струва колкото климатика.
От 6300 до 11 000 има цели 5000 още,няма как да си купиш ЛАДА и да очакваш да вози като АУДИ.
Само потвърждавате поговорката ,че високото грозде винаги е кисело.
Но това е типично за нацията ни.
DUNDURMA, твоите дайкини дето ги разкара не бяха ли серия комфорт, а не профешънъл?
Аз от моя подов дайкин съм много доволен, топли добре и харчи малко. Смених му лагера на вътрешното тяло, че започна да шуми - елементарна работа беше.
Не съм доволен от другия дайкин сиеста дето е серия комфорт, но за 1400лв толкова.
И какво излиза сега,че не мен ами май тебе са те излъгали щом за 3 броя си платил толкова много пари
Извинявай ама от цялата писаница,останах с такова убеждение)
Един съвет - нека споровете и "меренето" да се преустанови, защото в противен случай ще има още изтрити ненужни коментари. Ако не сте чели правилата на форума - чл. 16. Празни и несъдържателни мнения ще се трият с цел да не се разводнява коментираната тема.
Първия коментар ,който беше написан от мен беше с цел да посъветвам питащия да си извика специалист да погледне помещенията ,дограмата ,изолацията и да му дадат най-доброто решение,както направих аз.
Всичко изписано след това беше с цел да ме убеждават че съм направил огромна грешка като съм взел тази марка климатици и съм платил тези пари.
Мисля че това си е лично моя работа и не мисля че съм направил грешка,защото съм доволен от избора си.
Проблема е ,че тук някой хора се опитват да се покажат колко големи специалисти са,но мисля ,че не това е начина.
Всъщност идеята беше да кажеш какво си получил срещу тези пари. А това кой, как и за какво си дава парите е лично негова работа. Всеки работи за парите си, важното е да е доволен.