Ха сещам се за един клиент дето се нацупи че сме пробили дупка за кабела долу зад нощното шкафче а не сме го провесили както на другия климатик в хола му.
NA
NA
Ха сещам се за един клиент дето се нацупи че сме пробили дупка за кабела долу зад нощното шкафче а не сме го провесили както на другия климатик в хола му.
Напротив, когато на пазара играят няколко вносителя (и единия от тях бута цените), бутането на цените е следствие на липса на контрол на самата марка.... Нещата се регулират лесно на пръв поглед, но когато са намесени интереси за много пари хич не е толкова (лесно да се контролира) приятна ситуацията, нито за вносителите, нито за марката.
Големите вериги могат да си позволят да свалят за 24 ч. под доставна цена защото такъв род промоции са много силна реклама.Карат те да им ровиш в сайта да видиш съответния ден какво са пуснали с драстично намаление.Не планирах да си взема климатика точно в този момент,ама 30% надолу беше оферта.Интересното е че веднага след като изтече срока удължиха промоцията за още 24ч.,но на сутринта я бяха прекратили-явно са понастъпили греблото.
Да се отчета
Днес монтираха климатика. Първи впечатления- бива, мощен е, топли бързо, още не сме разучили опциите, а монтажниците не бяха запознати с тях. С монтажа ми се струва също . Ще се чуе.
Добре, че прочетох тук, че кабелът може да не виси от климатика, та сега е включен в контакт на терасата. Благодаря, за което!
И какво взе - Панасоника ли?
Взех Панасоника, но монтажът е ужасен, ако някой ще си купува такъв, да ползва външна фирма, може би няма да има проблем с гаранцията, не знам. В момента се чудя как да поправям щетите. Ако се обадя във фирмата дали ще ми окажат съдействие се чудя
Ниската цена на климатика поне покрива ли щетите или не? Няколко поста по-горе колеги написаха ясно какво може да се очаква като монтаж.
Доколкото съм запознат монтажните групи към подобен монтаж взимат между 90 - 100 лева, в което се включва всичко за монтажа, така че едва ли може да очакваш някакво съдействие "пито-платено". В тази държава всячески се опитват да убият дребния бизнес
Преди близо две години ми монтираха друг климатик в друг апартамент, затова не очаквах особени проблеми.
Надявам се климатикът да работи добре, не видях да вакумират. Ще снимам после. Палачори.
Да добавя за тези, които се чудят- Мицубиши Хеви ZJ-S е по-добрия избор- усеща се топлината, по-тих и по-евтин.
Този пост е редактиран от slavV; 25-02-14 в 14:22.
Проблема с големите фирми е, че има огрмоно текучество, както и различни монтажни групи. Вероятността да попаднеш на някой, който се учи на твоята машина е 80%. Няма знаещ и кадърен да им работи на ангария. Ако прегледаш обявите за работа, непрекъснато се търсят монтажници за без пари.
Когато има драстична разлика в цената на определен продукт, вероятно си има причина за това. За съжаление цената е оновен критерий при избора. Но съгласете се, че не мога да си купя кайма за 3лв./кг. и да се оплаквам от качеството й.
Напълно вярно, но дали ще е за 1200 или 1500лв Панасоника е все един и същ модел- изключвам монтажа, екстрите му са повече, по-скъп е и е по-лошият избор. Не че не го харесвам, но сравнявайки ги с Мицубишито разликата е голяма. Добре, че го взех на тая цена, че иначе щеше да ме боли корема
Детето и то се смее и е много доволно, че неговия климатик е по-хубав.
Край Мицубишито е топло, а около Панасоника проветриво , но пък има много лампички.
Панасониците така си веят хладно .. аз от кога го разправям но всеки ги хвали ..
Ти пък доста глупости говориш, особено напоследък
хм ,не съм влизал от 1 седмица почти .. явно имам раздвоение на личността .. но всеки има право на лош вкус ,после форума предлага известна утеха