Без да е климатизирано помещението миналата година темпераурите във стаята достигаха при 38 навън 34 вътре в помещението като повечето от машините работеда при температури на процесора и чипсета около 59 гр. Аз не желая тази година това да се повтаря, за да мога да удължа максималко живота на компонентите вложени във въпросните машини.
Аз съм спокоен. Не ми харесва просто - това че пиша това което ме интересува - и след това веднага някой решава да го ибие на майтап. Няма нищо за майтап във това което поставям като въпроси.
Както написах и по горе работя в печатница за мен прехода от 35 гр. навън към 18-19 гр. в закрито помещение не е никакъв проблем. Правя този преход от 3 лета през всяка обедна почивка, нямам каквито и да е проблеми нито със кръвно нито със сърце. За това коментари като по горния от въпросния потребител никак не ми се нравят.
Аз просто искам да получа мнения различни от тези на специалистите със които съм се съветвал. Нищо повече.
Това не значи, че умаловажавам тяхното мнение, желая други специалисти и потребители на изброените модели климатици от въпросните марки, да споделят колкото се може повече полезна информация за тях. Вместо това - тук някой решава да постави писанията ми на подбив - това не нормално поведение на потребители имащи доста по голяма практика от мен самия във въпросния форум.
П.с: Аз също не одобрявам крайно директните термини, които ползвам по адрес на потребителя със който водя задочен спор, но въпросния такъв ме принуди коствено да прибягна до тях, чрез това което е написал.