NA
NA
Знам, това е типично по техномаркетски... по ценова листа този климатик (ХЕ9) е 1515 без монтаж, беше ок на 1539 с монтаж, ама се на*раха всички, то и монтажът в техното, ако изобщо може да се нарече монтаж де.... Но това 1200 е под всякаква критика...
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 22-02-14 в 20:42.
На мен пък цената ми изглежда справедлива за климатик от средния клас. Вносителите ще трябва да са доволни от обема на продажбите.![]()
Когато цената на един продукт се срути няма никой доволен, освен този, който я е срутил и то само в някои отделни случаи...
Обем при този модел конкретно няма д аможе да се направи така или иначе, това е просто, за да изчистят веригите някакви количества.
Мои приятели имали досег с Техноклима никога повече няма да си купят климатик от технотата... ако ще и на супер-дупер цена да е.
аз не виждам какъв е проблема .. климатика си е климатик .. ако не искаш стандартен монтаж си плащаш за нещо по читаво .. 12LCC e купуван от Зора през 2006г .. проблем не съм имал но го монтира официалния представител на марката за Шумен ..
Ето как стои на стената въпросния xe9.IMG_1013.jpg Изключително тих,топли много добре единствената ми забележка са по честите дефрости.
Дефростите зависят много от условията, до колкото си спомням твоя беше монтиран на много усойно място в северна България.
Този е добре на завет,другият беше на течение и вече е демонтиран. Но и на двата бяха чести.А относно кабела стаята има само един контакт и е доста дълъг,така и не намерих време да го сложа със скоби в ъгъла.
Ок, но модела е с външно захранване и нещата можеше да бъдат различни... Явно фирмата извършила монтажа е предпочела тази "естетика".
Вината е моя,понеже не присъствах на монтажа момчетата са попитали за външно захранване но стаята е крайна и няма друго захранване освен въпросният контакт вътре на срещуположната стена.
- - - - - - - - - -
Кабелът го оставете настрана, пишете какво прави вътрешното тяло, залепено за тавана?
Тавана е под 2.2м височина може би заради това.
Понякога е по изричното желание на клиента, за съжаление.Просто е невъзможно да промениш мисленето на хората.
- - - - - - - - - -
Бутането на цените е тотална липса на контрол от вносителите. Другото са празни приказки. Нещата се регулират много лесно, но простотията няма граници. За това доста марки изпадат от пазара доста значително.