NA
NA
klz1393447803r.jpg
Снимката е с телефон и не се вижда добре. Не мога в момента да направя хубави снимки, но нищо по различно не пишеше на кашоните- добре опаковани и на съвсем оригинални приличат- от Техномаркет е - 1300 лв, но имам и допълнителна отстъпка и затова е на 1209лв с монтажа, естествено доплатих си над трите метра.
Топли много добре, за сега, но има и 2014-02-26 19.54.27.jpg още две кривки под прав ъгъл , няма да се учудя, ако нещо не е наред.
Големи палачори- тая подутина е отлепена изолация- не срязаха мрежата и отлепиха изолацията. Палачори- голяма мръсотия- това е бонусаВече не знам да се смея или да се ядосвам.
Този пост е редактиран от slavV; 26-02-14 в 23:09.
Олелее,това ми прилича на 'тука има,тука нема'.Тия са за трепане.
Явно имат голямо текучество(имам монтирано LG от същата фирма, нямахме забележки никакакви). Не знам със 150лв забогатях или съм на загуба с 1200:rolleyes: , времето ще покаже.
Кипенето днес не се чува, може ли да е само, когато вали дъжд?
Иначе си поддържа градусите в стаята много добре, няма пукане на пластмаси за сега никакви, не съжалявам за избора.
Единствено, че вее повече, но с това свикнахме вече.
Съжалявам само, че монтажниците не бяха същите, които ми монтираха Мицубишито.
то безплатно няма никъде по-света,само в БУЛГАРИСТАН.аз знам колко струва монтажа,но нека майсторите постнат един реален ценоразпис с дейностите по него,че да знаят хората.
Dundurma, тук също няма нищо безплатно, само така изглежда..... или по скоро на нас/българските наивници/ така ни се иска.
Съжалявам, че при теб не са се развили добре нещата с монтажа. Тоя модел на панасоник Panasonic CS-XE9PKE/CU-E9PKE по документи уж го дават инвертор+ с висок COP над 4 и може да работи ефективно до -15 градуса. Лошото е, че при такъв климатик старателното вакуумиране на тръбите е от критическо значение за ефективна и безпроблемна работа. Без вакуумиране, ако има остатъчна влага в тръбите, маслото на компресора може да се прецака, компресора да затегне или влагата да замръзне по капилярите. Освен това останалия въздух в тръбите пречи и силно влошава ефективността, икономичността и КОП-а на климатика при минусови температури.
Трябвало е да ги принудиш монтажниците задължително да вакуумират при монтажа.
Ще споделиш ли за коя монтажна фирма/кой град става въпрос?
Защото и на мен скоро ми предстои покупка на същия Panasonic CS-XE12PKE/CU-E12PKE от промоцията на техно***кет с безплатния монтаж. Обаче ако фирмите им за монтаж са такива мурдари, мисля да извикам външна фирма за монтаж, за да го монтират както трябва.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 27-02-14 в 15:22.
Има ли такава песен че при покупка на климатик от веригите трябва да ползваш услугите на "тяхната" фирма иначе гаранция Франция?
Най-малкото ще загуби "безплатния" монтаж, а с това, цялата "далавера" от покупката от веригите отива на вятъра. Или с други думи, защо купуваш от техно ..., като ще платиш и за монтаж?
Купувайте от фирми за климатици не от вериги. Тези 150лв. или 200лв. икономия няма да ви решат проблемите а напротив.