Вижте резултатите от анкетата: Коя марка и модел предпочитате?

Гласували
24. Не можете да гласувате в тази анкета
  • NA

0 0%
  • NA

0 0%
Отговори на анкетата
Страница 53 от 178 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 2666
Like Tree1317Одобрявам

Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Ма защо да е прецакан?! Аз останах с впечатление, че е доволен. Пък и каза, че се абстрахирал от монтажа. Чети бе Мега!
    ма КАСАПЕ ти и хубав монтаж ли очакваш,че това действие няма нищо общо с машината,пък и мнохо хубаво не е на хубаво.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2014

klz1393447803r.jpg

Снимката е с телефон и не се вижда добре. Не мога в момента да направя хубави снимки, но нищо по различно не пишеше на кашоните- добре опаковани и на съвсем оригинални приличат- от Техномаркет е - 1300 лв, но имам и допълнителна отстъпка и затова е на 1209лв с монтажа, естествено доплатих си над трите метра.

Топли много добре, за сега, но има и 2014-02-26 19.54.27.jpg още две кривки под прав ъгъл , няма да се учудя, ако нещо не е наред.

Големи палачори- тая подутина е отлепена изолация- не срязаха мрежата и отлепиха изолацията. Палачори- голяма мръсотия- това е бонуса Вече не знам да се смея или да се ядосвам.
    Този пост е редактиран от slavV; 26-02-14 в 23:09.

4. Junior Member Аватара на mitak-tv1
    Тук е от
    Jul 2012
    Живее в
    Пловдив

Олелее,това ми прилича на 'тука има,тука нема'.Тия са за трепане.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от slavV Виж публикацията
    Палачори- голяма мръсотия- това е бонуса Вече не знам да се смея или да се ядосвам.
    Погледни го откъм добрата страна - забогатял си със 150лв.
    spas.slavchev одобрява това.

6. Тук е от
    Feb 2014

Явно имат голямо текучество(имам монтирано LG от същата фирма, нямахме забележки никакакви). Не знам със 150лв забогатях или съм на загуба с 1200:rolleyes: , времето ще покаже.

Кипенето днес не се чува, може ли да е само, когато вали дъжд?

Иначе си поддържа градусите в стаята много добре, няма пукане на пластмаси за сега никакви, не съжалявам за избора.
    Единствено, че вее повече, но с това свикнахме вече.
    Съжалявам само, че монтажниците не бяха същите, които ми монтираха Мицубишито.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

то безплатно няма никъде по-света,само в БУЛГАРИСТАН.аз знам колко струва монтажа,но нека майсторите постнат един реален ценоразпис с дейностите по него,че да знаят хората.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Dundurma, тук също няма нищо безплатно, само така изглежда..... или по скоро на нас/българските наивници/ така ни се иска.
    Aleksandars и Mega харесват това.

10. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Взех Панасоника, но монтажът е ужасен, ако някой ще си купува такъв, да ползва външна фирма, може би няма да има проблем с гаранцията, не знам. В момента се чудя как да поправям щетите. Ако се обадя във фирмата дали ще ми окажат съдействие се чудя
    Преди близо две години ми монтираха друг климатик в друг апартамент, затова не очаквах особени проблеми.
    Надявам се климатикът да работи добре, не видях да вакуумират. Ще снимам после. Палачори.

Да добавя за тези, които се чудят- Мицубиши Хеви ZJ-S е по-добрия избор- усеща се топлината, по-тих и по-евтин.
    Съжалявам, че при теб не са се развили добре нещата с монтажа. Тоя модел на панасоник Panasonic CS-XE9PKE/CU-E9PKE по документи уж го дават инвертор+ с висок COP над 4 и може да работи ефективно до -15 градуса. Лошото е, че при такъв климатик старателното вакуумиране на тръбите е от критическо значение за ефективна и безпроблемна работа. Без вакуумиране, ако има остатъчна влага в тръбите, маслото на компресора може да се прецака, компресора да затегне или влагата да замръзне по капилярите. Освен това останалия въздух в тръбите пречи и силно влошава ефективността, икономичността и КОП-а на климатика при минусови температури.
    Трябвало е да ги принудиш монтажниците задължително да вакуумират при монтажа.

Ще споделиш ли за коя монтажна фирма/кой град става въпрос?

Защото и на мен скоро ми предстои покупка на същия Panasonic CS-XE12PKE/CU-E12PKE от промоцията на техно***кет с безплатния монтаж. Обаче ако фирмите им за монтаж са такива мурдари, мисля да извикам външна фирма за монтаж, за да го монтират както трябва.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 27-02-14 в 15:22.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Има ли такава песен че при покупка на климатик от веригите трябва да ползваш услугите на "тяхната" фирма иначе гаранция Франция?

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Най-малкото ще загуби "безплатния" монтаж, а с това, цялата "далавера" от покупката от веригите отива на вятъра. Или с други думи, защо купуваш от техно ..., като ще платиш и за монтаж?

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Купувайте от фирми за климатици не от вериги. Тези 150лв. или 200лв. икономия няма да ви решат проблемите а напротив.
    Mega одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    Най-малкото ще загуби "безплатния" монтаж, а с това, цялата "далавера" от покупката от веригите отива на вятъра. Или с други думи, защо купуваш от техно ..., като ще платиш и за монтаж?
    Защото взех климатик с 30% отстъпка без монтаж и продавача ми каза че трябва да ползвам тяхната фирма защото иначе нямало да ми уважат гаранцията.

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Защото взех климатик с 30% отстъпка без монтаж и продавача ми каза че трябва да ползвам тяхната фирма защото иначе нямало да ми уважат гаранцията.
    Това зависи пряко от това кой е вносителя на машината и дали външната фирма монтира негови машини. Тосет нещата са много индивидуални.

17. Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    И, как мина монтажа?

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от preparatos Виж публикацията
    И, как мина монтажа?
    Не е минал още-двоумя се и имам да правя една шпакловчица там където ще бъде сложено вътрешното тяло,после след къртенето за тръбния път пак шпакловчица и така.
    preparatos одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на Климатик
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2843
    Последно: 01-01-16, 20:54
  2. Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2806
    Последно: 03-01-14, 08:52
  3. Помогнете в избора
    От Alex D във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 06-10-11, 22:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе