rukar говоря по принцип ,нямах предвид теб.Говоря за хора които са ползвали услугите на дадена фирма и са останали супер доволни от отношение и работа към клиента.Иначе да се говори за фирма ей така не е коректно най-малкото.Дали фирмата е Велев-клима,Power clima,Ер Ес Логистик и т.н.няма никакво значение.Това не е реклама ,а признание за добре свършена работа.Затова нека се знаят за да може клиента да се ориентира в морето от бездарни фирми.
Този пост е редактиран от popov; 14-12-15 в 17:46.
Явно това е причината цените да са ниски и да не искат да ви дадат фактура, ако не доплатите 20 % ДДС... Аналогично е поставен въпроса с гаранционната карта и съдържанието и... Много добър съвет г-н Велев, нека повече хора вземат под внимание написаното от Вас и предотвратят "изгарянето" си със сериозни суми. И аз бях тръгнал натам...
- - - - - - - - - -
Явно някой/и/ има интерес това да не се знае... Напълно сте прав, г-н Попов ! Адмирации !
[QUOTE=виолета;751388]Явно това е причината цените да са ниски и да не искат да ви дадат фактура, ако не доплатите 20 % ДДС... Аналогично е поставен въпроса с гаранционната карта и съдържанието и... Много добър съвет г-н Велев, нека повече хора вземат под внимание написаното от Вас и предотвратят "изгарянето" си със сериозни суми. И аз бях тръгнал натам...
Не знам дали това е основната причина, но мога да потвърдя, че и от фирми с висока цена за един и същ модел японски климатик са отказвали да издадат фактура. Нещата опират до управление на фирмата, начин на внос на техниката /легален, полу-легален/ и т.н. За пример мога да посоча, че брат ми си закупи японски климатик от Термо-клима и е доволен, както от обслужването, така и от издадените документи /фактура, гаранционна карта, превод на ДУ/, а пък много хора и специалисти в бранша не казват добри неща за тази фирма
Коментирахме с колега и той се сети как от 12ка стана за 24ка помещението. Та взех че се върнах да видя. Чудя се защо и как се стигна до 24ка климатик в 24м2 помещение? Виолета с писане във форума тотално ще се объркате и ще си купите май най не подходящия климатик.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 14-12-15 в 18:23.
ВИОЛЕТА.....с най-голямо уважение,ма говориш пълни глупости .тези,които сме се доверили на ФИРМАТА от ПЛОВДИВ само четем форума,на ВЕЛЕВ глупостите,седим на топло и сме доволни от НЕПРАВИЛНИЯ ИЗБОР....а цените на хубавите машини-изобщо не са ниски
Пишеш безсмислени постове,които нямат място в темите!
Този пост е редактиран от avenger; 14-12-15 в 19:06.
Дунди сори ама глупости предимно ти и касапа пишете и с нищо не помагате на хората във форума. Освен разни тъпизми и си мислите че сте оригинални.
абе давайте ми нови климатици за японския пазар нека са нелегално внесени .. изключително слабо ме вълнува как са внесени ,отделно се продават вече около 15г на нашия пазар без да се "самосезира" никой та малко се съмнявам да има нещо нелегално ..
Те и милиарди ДДС източиха без да се самосезира никой, ама това не го прави легално...
Аз му предложих 24 за долния етаж и смятам че перфектно се вписва в цялостната картинка. Възможности много, като че ли не останаха такива необсъдени. Вече ти си на ход.
Колега, вече 30 години уча на правопис и правоговор най-различни ученици, от малки до големи. Преди да решиш да публикуваш текст, първо провери правописа. Имаш доста пропуски и форми на обръщение, "неприемливи" за човек с претенция за интелигентност... Изобщо не ме плашат високите цени, нито сме бедни, нито сме прости, нито обичаме каквото и да е " втора употреба ". Пожелаваме го на всички !
Ако трябва всичко да е по правилата се кара подред: избор на доверена фирма, оглед на място, беседа с клиента, информиран избор на машини, плащане, монтаж, гаранция, документи (гаранция, фактури, протоколи). Другото е писане по форума и насоки, които без оглед на място са чесане на пръстите по клавиатурата.
виолета, напишете отново параметрите на стаята и бюджета, защото аз лично вече съвсем се обърках. Относно японските климатици - много от съфорумците ще Ви подведат - къде от фенщина, къде за лична изгода. Ако много държите на модел произведен в Япония, мисля че Дайкин Уруру Сарара все още се сглобява там, а е и с буквички на дистанционното, но и на висока цена.
Мдам, едно най-накрая мнение по темата. След като няма никакъв проблем с парите - то Уруру или защо не Зубадан......
Тая тема тотално се превърна в оф-топик.