Мислех си за 12 която си монтирал на Виолета
http://www.klimatici-pleven.com/ASHG12LLCC.html
Проблем ли ще бъде,ако е 12,а не 9?
Мислех си за 12 която си монтирал на Виолета
http://www.klimatici-pleven.com/ASHG12LLCC.html
Проблем ли ще бъде,ако е 12,а не 9?
Може и нея но мислех че става дума за спалня. Затова предложих Панасоника.
Спалня е,но не мисля че ще ме притеснява шумът,ако него имаш предвид.Има ли разлика между 12LLCC и 12LLC?
А този е новият модел,или се бъркам
Инверторен климатик Fujitsu General ASHG12LLC/AOHG12LLC
Кой е по-икономичен от двата?Говоря за Панасоника и Фуджицуто?Старият ми беше конвенционален с компресор не Панасоник и не бях доволен,защото като направи зададената температура и започва да духа хладен въздух,което май си е нормално.
Нямам идея кой модел са имали на предвид максовете вътрешните тела са еднакви различни са външните. Панасоника е в по горния клас като Дженерал ashg-9lmca
От вчера съм собственик на HITACHI RAK-35RPB . Струва ми се по-тих от Fujitsu-то, поради някои ограничения в монтажа вътрешното тяло, което е доста по Монтажа не е идеален, поради ограничения в апартамента. Климатика платих след монтажа , касова бележка и протокол за самия монтаж.
Цената с монтажа и демонтажа на стария - 1200,00 лева. Даже ми смъкнаха стария в мазата
Имам един въпрос - Има ли реален пазар за климатици на части, старата Мидеа има доста сменени неща и по стечение на обстоятелствата само това лято е изяла стотина лева. Иска ми се да взема нещо от вложените в нея пари. Та въпроса е има ли тема въвфорума където се обсъждат цените на такива неща или да я пускам в раздел "Продава"?
Здравейте и Честита Нова Година на всички!
Моля, помогнете с избора на климатик за стая 9.5м2
Климатикът ще се използва за охлаждане, стята е северозапада,, ще работи при външна температура около 38С и да поддържа вътрешна температура 26С. Основното ми изискване е да икономичен и да е комфортно в стаята, защото ще се използва и като спалня в някой случаи. Благодаря предварително
Честита Нова Година.
Да продължим дискусията в новата тема:
Избор на климатик 2016 г.