Страница 186 от 190 ПърваПърва ... 136176184185186187188 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,776 до 2,790 от общо 2844
Like Tree1225Одобрявам

Избор на Климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Избор на Климатик

не можеш да влезеш .. то полицай не може без специална заповед ,камо ли някой си бай монтажник .. сигурно има и такива хора които няма да платят за жалост .. всяка професия има рискове

2.  

3. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

То ясно, че не мога бре хора. Въпросът е чисто психологически.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2014

Е Уруруто със Зубадана ли да сравняваме? По кои показатели? Или може би само по цената?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Практиката е първо да ти вземат по-голямата част от парите, с много малки изключения. От 8 купени машини, само последната тошиба платих накрая, след монтажа. Чак се изненадах...
    Има доста сериозни фирми, които работят така: поръчваш машината, доставят, монтират, попълват документите и плащаш. Има условие, че те познават като коректен клиент. Така дойде Уруро-Сарарата при мен.
    mirandi одобрява това.

5. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Уруруто и Зубадана за нищо не стават според мен. Уруруто струва точно 30% от цената си, а Зубадана не повече от 60%. Останалото е въздух.
    Kasap одобрява това.

6. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Просто ги дадох за пример, като цена. Толкова ли буквално приемате всичко. Изобщо последните дни почти всичко е off и се чудя, кога най-накрая ще се намеси админ!

7. Тук е от
    Dec 2015

Здравейте! Търся климатик за 32 кв м хол. Нещо да ми препоръчате до 3000 лв-да е добър и тих. Нещо ново и качествено.

Здрасти! Преди да искаш мнения,добре е да прочетеш шаблона,да го попълниш като пост и да го напишеш грамотно.

ПП 32 км хол...
    Този пост е редактиран от avenger; 14-12-15 в 22:47.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    Уруруто и Зубадана за нищо не стават според мен. Уруруто струва точно 30% от цената си, а Зубадана не повече от 60%. Останалото е въздух.
    Вярно за нищо не стават,само ако бяха някои Самсунги или не дай си боже Панасоници дето ги хвалиш в целия форум денонощно, хората щяха да разберат какво е това климатик.
    Kasap, kalcheff1, rukar и 1 други харесват това.

10. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от nik8107 Виж публикацията
    Здравейте! Търся климатик за 32 кв м хол. Нещо да ми препоръчате до 3000 лв-да е добър и тих. Нещо ново и качествено.

Здрасти! Преди да искаш мнения,добре е да прочетеш шаблона,да го попълниш като пост и да го напишеш грамотно.

ПП 32 км хол...
    E18QKE

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Вярно за нищо не стават,само ако бяха някои Самсунги или не дай си боже Панасоници дето ги хвалиш в целия форум денонощно, хората щяха да разберат какво е това климатик.
    Говоря чисто и просто от гледна точка цена/качество/производителност.

Кое става? Уруруто 50-ка с по-ниска отдавана мощност от 35-ца И дрънкащи лагери или "зубадана" с нагревателите и шумните моторчета?

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

ПП 32 км хол...
    фуджицу нокрия 14, МЕ Зубадан 50ка , Хеви 50ка ZMX

12. Member
    Тук е от
    Aug 2014

ПП 32 км хол...
    Нокрия 14 е идеална за това помещение, но посочете и допълнителните данни при питане за избор на климатик

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Следващите мнения, които не са насочени със съвети към потребителите искащи помощ, ще бъдат изтривани. Темата стана "мазало"....
    avenger и mirandi харесват това.

14.  

15. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от rukar Виж публикацията
    ...Има доста сериозни фирми, които работят така: поръчваш машината, доставят, монтират, попълват документите и плащаш. Има условие, че те познават като коректен клиент. Така дойде Уруро-Сарарата при мен.
    Сериозните фирми вземат минимум 50% капаро. Несериозните, доста повече. За момчетата, които дойдоха да ми монтират последната машина, въобще не знаех чия фирма ползват или пък си имат тяхна. Открих ги случайно, във форума. Или са прекалено наивни или още не са сърбали гореща попара от Негово Величество клиента. Нито ме познаваха, нито аз тях Разбира се, споделяме си крайности. Редно е предварително да се сключи договор за покупко-продажба, защото почти винаги са замесени три страни: купувач, продавач (доставчик) и монтажна група. Само така се изяснява въпроса с гаранцията и кой за какво отговаря. Който не може да го разбере, да се запознае как действат мобилните оператори. При тях, хем сумите са по-малки, хем страните са само две TEST

16. Тук е от
    Dec 2015

FUJITSU AWYZ-14LBL NOCRIA
    Това ще ми свърши добра работа, нали и е качествено? 32 квадрата хол на височина 2,6

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Да, ще Ви свърши работа.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Добър вечер . Спрях се на японски климатик втора ръка на ф-ма Валдес Пловдив , който бях отбелязал в предните теми. Мисълта ми е, че за парите, с които разполагам и това, което искам спрямо характеристики е това е хитачи рас 2810 кг . От там ми идват и другите въпроси. Ако се развали по време на гаранция и трябва да се демонтира, за да ходи в сервиз, кой ще поеме разноските за монтаж и демонтаж ,второ има ли части за тях и трето някой има ли наблюдение на тая ф-ма, защото дават малко гаранция от 1 г. И не ми обясниха точно какво рециклират по тях само ми показаха, че ще изглежда като нов,но дали ще така и от вътре това почва да ме притеснява малко. Всички ми препоръчват нов, което е най-добре, но не ми е по джоба в момента .
    Този пост е редактиран от avenger; 15-12-15 в 08:59.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе