не можеш да влезеш .. то полицай не може без специална заповед ,камо ли някой си бай монтажник .. сигурно има и такива хора които няма да платят за жалост .. всяка професия има рискове
не можеш да влезеш .. то полицай не може без специална заповед ,камо ли някой си бай монтажник .. сигурно има и такива хора които няма да платят за жалост .. всяка професия има рискове
То ясно, че не мога бре хора. Въпросът е чисто психологически.
Е Уруруто със Зубадана ли да сравняваме? По кои показатели? Или може би само по цената?
- - - - - - - - - -
Има доста сериозни фирми, които работят така: поръчваш машината, доставят, монтират, попълват документите и плащаш. Има условие, че те познават като коректен клиент. Така дойде Уруро-Сарарата при мен.
Уруруто и Зубадана за нищо не стават според мен. Уруруто струва точно 30% от цената си, а Зубадана не повече от 60%. Останалото е въздух.
Просто ги дадох за пример, като цена. Толкова ли буквално приемате всичко. Изобщо последните дни почти всичко е off и се чудя, кога най-накрая ще се намеси админ!
Здравейте! Търся климатик за 32 кв м хол. Нещо да ми препоръчате до 3000 лв-да е добър и тих. Нещо ново и качествено.
Здрасти! Преди да искаш мнения,добре е да прочетеш шаблона,да го попълниш като пост и да го напишеш грамотно.
ПП 32 км хол...
Този пост е редактиран от avenger; 14-12-15 в 22:47.
E18QKE
- - - - - - - - - -
Говоря чисто и просто от гледна точка цена/качество/производителност.
Кое става? Уруруто 50-ка с по-ниска отдавана мощност от 35-ца И дрънкащи лагери или "зубадана" с нагревателите и шумните моторчета?
Следващите мнения, които не са насочени със съвети към потребителите искащи помощ, ще бъдат изтривани. Темата стана "мазало"....
Сериозните фирми вземат минимум 50% капаро. Несериозните, доста повече. За момчетата, които дойдоха да ми монтират последната машина, въобще не знаех чия фирма ползват или пък си имат тяхна. Открих ги случайно, във форума. Или са прекалено наивни или още не са сърбали гореща попара от Негово Величество клиента. Нито ме познаваха, нито аз тях Разбира се, споделяме си крайности. Редно е предварително да се сключи договор за покупко-продажба, защото почти винаги са замесени три страни: купувач, продавач (доставчик) и монтажна група. Само така се изяснява въпроса с гаранцията и кой за какво отговаря. Който не може да го разбере, да се запознае как действат мобилните оператори. При тях, хем сумите са по-малки, хем страните са само две TEST
FUJITSU AWYZ-14LBL NOCRIA
Това ще ми свърши добра работа, нали и е качествено? 32 квадрата хол на височина 2,6
Добър вечер . Спрях се на японски климатик втора ръка на ф-ма Валдес Пловдив , който бях отбелязал в предните теми. Мисълта ми е, че за парите, с които разполагам и това, което искам спрямо характеристики е това е хитачи рас 2810 кг . От там ми идват и другите въпроси. Ако се развали по време на гаранция и трябва да се демонтира, за да ходи в сервиз, кой ще поеме разноските за монтаж и демонтаж ,второ има ли части за тях и трето някой има ли наблюдение на тая ф-ма, защото дават малко гаранция от 1 г. И не ми обясниха точно какво рециклират по тях само ми показаха, че ще изглежда като нов,но дали ще така и от вътре това почва да ме притеснява малко. Всички ми препоръчват нов, което е най-добре, но не ми е по джоба в момента .
Този пост е редактиран от avenger; 15-12-15 в 08:59.