Нека хората които предлагат дадена машина се обосноват ,защо и с какво е по-добра от друга.
Нека хората които предлагат дадена машина се обосноват ,защо и с какво е по-добра от друга.
Ако взима 12-ка за това помещение, със споменатото местоположение, то тя трябва да е от скъпите, с нисък минимум и добър софтуер, която ще надхвърли бюджета. Новите девятки етерии вероятно ще надхвърлят бюджета, но старите ще влязат. Като комфорт и мощност ще се справят с 20 - 21 градуса. Опция е и някоя дърта японка, стига йероглифите не притесняват ползвателя и не е предубеден.
На неизолирана къща 9тката Панасоник(етерия 2014) ще издъхне под -10 градуса зимата.
Toshiba RAS 137SKV (Suzumi), няма такова животно . Серията е Avant.
Като вземем предвид, че Toshiba са вече с 5г гаранция и то не обвързваща с обслужване, за бюджета, който си посочил си вземи :
Инверторен климатик Toshiba RAS-B10N3KV2-E1/RAS-10N3AV2-E1 SUZUMI, 10000 BTU, Клас A++ --> 1424.00лв с включен стандартен монтаж.
Всички тези климатици, които фирмите предлагат на MyName ще се справят без проблеми в помещението. Имам преки впечатления от FTX35J3 в 15 кв.м. и FTX25J3 в 12 кв.м. . Не само работят под -20гр.,ами и топлят без драми и чести дефрости.
Не съм наясно , но ето Toshiba RAS-137SKV-E2 / RAS-137SAV-E2 Suzumi
Интересно, как може да се разбере доколко една 12ка действително е такава?
Да, и моята Тошиба мултисплит е с 2 годишна гаранция.
От 1.07. отново са с пет, но докага не се знае...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Е то така 2години....5години, ще има доста подведени потребители. Тъкмо платил и му монтирали климатика и хоп в гаранционната карта 2 г. гаранция. И после обяснения ма то промоцията изтекла....те брошурите са стари..
Аз не съм от подведените. Преди да се спра на точно тази марка и модел, знаех колко е гаранцията. Но това въобще не ме разколеба.