Страница 119 от 233 ПърваПърва ... 69109117118119120121129169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,771 до 1,785 от общо 3493
Like Tree1857Одобрявам

Избор на климатик 2016 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2016

Отговор: Избор на климатик 2016 г.

Цитат Първоначално публикувано от valkooooo Виж публикацията
    Ще им правя антиреклама дори

Sent from my E2303 using SetCombG Forums mobile app
    Те точно това заслужават! Поне да предпазите бъдещи клиенти от подобни положения.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2016
    Цитат Първоначално публикувано от man66 Виж публикацията
    Те точно това заслужават! Поне да предпазите бъдещи клиенти от подобни положения.
    Да сега и аз чета форума,но стигнах до 88 страница на темата.
    Аз си купих 3броя DAEVOO DSB F12.34ELH-V инвертори от технополис Разград по 730 лв с монтажа.
    Ще ги използвам предимно за охлаждане.

Понеже съм газифициран това ме устройва.
    Не мога да разбера как препоръчвате специалистите тук по 2000-2300лв за климатик, за стая.Аз целият апартамент от 110кв2 съм го газифицирал за окол 3000лв. През 2005г.
    Сега климите са ми за охлаждане.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

За тези 110кв.м. колко ти излезе отоплението за януари?

5. Тук е от
    Jan 2016
    Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    За тези 110кв.м. колко ти излезе отоплението за януари?
    220лв +60 лв ток

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от man66 Виж публикацията
    Защо да заслужават антиреклама? В разгара на отоплителен или охладителен сезон, нови монтажи не се извършват. Прави се само неотложен сервиз, защото или няма достатъчно наличен персонал (в жегите е отпускарски сезон), или условията за работа навън са неподходящи (в студ и сняг). Проумяването на тези факти зависи от качеството на човешкия материал (в случая, на клиента). Фирмата е положила усилия да намери хора, които да свършат работата, за да не връща човека. Свършили са работата. Бъдещите клиенти първо да научат кога зреят доматите, като искат да ядат хубава шопска салата. 8 са месеците, когато се извършват нови монтажи.

7. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Петко, това пък от къде го измъдри?
    DUNDURMA, Mega, ivan74 и 1 други харесват това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Към Христо Разград С три клими от по 2х на някои токът за януари е бил 180лв. , не купуват друг уред за лятото, пък и не на всякъде може да се газифицира.

10. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

И аз съм с газ и .....с климите от подписа. Сети се защо!
    bobovo, DUNDURMA и ccankov73 харесват това.

11. Тук е от
    Jan 2016
    Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    Към Христо Разград С три клими от по 2х на някои токът за януари е бил 180лв. , не купуват друг уред за лятото, пък и не на всякъде може да се газифицира.
    Да климите за лятото са неизбежни. Просто там, където може да се ползва газ, да се дават 2000-3000лв.и да пишем за дефрости е ужас. Нали форума е да се помага коректно на хора питащи...
    popov одобрява това.

12. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Моят Вайлант папа толкова газ, че токът в сравнение с метана е песен. Нека наистина да сме коректни.
    bobovo, ivan74 и emil vasilev харесват това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от Христо Разград Виж публикацията
    Да климите за лятото са неизбежни. Просто там, където може да се ползва газ, да се дават 2000-3000лв.и да пишем за дефрости е ужас. Нали форума е да се помага коректно на хора питащи...
    Повечето клими с такива цени са оптимизирани от към дефрост. Дефроста не е нещо страшно, но може би при някои климатици от по-нисък клас да е с ненужна честота и това да води до неудобство от към шум и отопление.

14.  

15. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Газта си има предимства в комфорта през зимата, но си има и недостатъци, които според мен са повече от предимствата спрямо климатици. Първото е цената на газта, която зависи главно от руснаците, а те ни дават едни "братски" цени, които са ми високи. Отделно кой знае кога ще им хрумне да ни врътнат кранчето по средата на зимата. Тока си го произвеждаме в България. Първоначалната инсталация си е скъпа инвестиция - на мен ми искаха над 5000 лв. Лятото газта не те охлажда. Аз отоплявам и охлаждам 100 кв.м. жилище с 150 лв. макс като рядко минавам 100лв. Това е наполовина на това, което колегата от Разград плаща за ток и газ. Проблеми засега с климите нямам и съм много доволен като цяло. За мене си направих добър избор мисля.
    bobovo, Rumb@ta, mkukas и 1 други харесват това.

16. Тук е от
    Jan 2016
    Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Газта си има предимства в комфорта през зимата, но си има и недостатъци, които според мен са повече от предимствата спрямо климатици. Първото е цената на газта, която зависи главно от руснаците, а те ни дават едни "братски" цени, които са ми високи. Отделно кой знае кога ще им хрумне да ни врътнат кранчето по средата на зимата. Тока си го произвеждаме в България. Първоначалната инсталация си е скъпа инвестиция - на мен ми искаха над 5000 лв. Лятото газта не те охлажда. Аз отоплявам и охлаждам 100 кв.м. жилище с 150 лв. макс като рядко минавам 100лв. Това е наполовина на това, което колегата от Разград плаща за ток и газ. Проблеми засега с климите нямам и съм много доволен като цяло. За мене си направих добър избор мисля.
    Никога човек не е късно са се учи. За това и чета този форум. Благодаря на колегата за цифрите за охлаждане и отопление.
    Rumb@ta и kokovox харесват това.

17. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    ... това пък от къде го измъдри?
    Имам наблюдения, дори лични съприкосновения. Разликата между това, да си купиш с монтаж машина юли месец от някое техно или голяма фирма за климатици, е почти нулева. С много, ама много малки изключения
    JOKVN одобрява това.

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Сподели....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Левски - Завръщане | А ПФГ 2015 / 2016
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 5
    Последно: 13-11-17, 18:52
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. Избор на климатик
    От Nikolai_Ivanov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 26
    Последно: 03-10-13, 21:19
  4. Избор на климатик
    От dzatara във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 8
    Последно: 12-09-13, 00:34
  5. Избор на климатик
    От dragozow във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 14
    Последно: 06-07-10, 18:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе