Добре, ще ги погледна ,благодаря
- - - - - - - - - -
Може ли да ми кажете какви са ви впечатленията от климатици fujicy Nordic, добри машини ли са...
Добре, ще ги погледна ,благодаря
- - - - - - - - - -
Може ли да ми кажете какви са ви впечатленията от климатици fujicy Nordic, добри машини ли са...
Сузуми е с двойнороторен ,би трябвало да се справя в 30 квадрата и се намира под 2000 лв 16ката
Fujitsu ASYG-12LTCB SENSOR -30C NORDIC, a това става ли ,понеже пише че почти няма дефрост което много ме интересува
Разликата с нормалния LTC е само нагревателя. Аз друга не знам.
[QUOTE=tony34al;851103]Последно - искаш да се охлаждаш или искаш и да се отопляваш с него?
Основно да се охлаждам, на второ място да се отоплявам в преходните сезони, но искам да отговаря и на програмата ЕЕ.
Здравейте, моля за съвет. Ето данните:
- жилищно, но го ползвам за офис и по цял ден съм там
- за отопление
- хол, на 2-ри етаж(отдолу се отопляват на печка на дърва). Тухла. Стар паркет, върху него изолация с ламинат.
Западно изложение със само 8м2 външна стена с PVC прозорец(двоен стъклопакет). За сега без изолация. Има още едни 10м2 външи, но те са към остъклен балкон.
- 40кв.м/100m3
- гр.Варна
- желана темп. около 20-21
- да работи нормално до -15
- до 2000-2200лв.
- в стаята има аквариум 300 литра, който е настроен на 26 градуса постоянна темп.
ПО СПОКОЙНО С ТОНА!!!
Всъседната тема човека очаква сузумито да има фунция вентилатор, ама трънки.
В сервизните (дал съм снимка от тях) пише,че ИМА, НА ПРАКТИКА СЕ ОКАЗВА,ЧЕ НЯМА.
Това имах в предвид в "БРЪЩОЛЕВЕНЕТО НА ГЛУПОСТИ".
Едно пише, на практика друго!!!(това бръщолевене на глупости ли са, прочети цялата онази тема и внеси яснота в кашата на сезумитата. Повече ще си полезен вместо излишни коментари.)
Хайде да не ми правиш излишни забележки, без да си наясно какво искам да кажа!
Внеси яснота в другата тема за сузумито, там ще те питам още нещо.
- - - - - - - - - -
Ако човека държи на тип компресор или някаква функция е хубаво да го изкоментира с продавача. В някои случаи има разминаване в описание и реалност.
Това не го ли разбра от горния ми пост.
- - - - - - - - - -
Поздрави и хубав ден.
![]()
Лично на теб, няма какво да изяснявам...Безсмислено е! Приятен ден и на теб!