Разлика между Фуджи и Фуджицу като марки с две думи?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Разлика между Фуджи и Фуджицу като марки с две думи?
Sent from my iPhone using Tapatalk
С една - нула!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Зимата тепърва започва.По-добре да заложи на изпитани модели,според мен.
Очаква се завръщането на Нокрия-та, като цените са под въпрос. Практиката обаче е доказала, че е по евтино да закупиш японската 100/200 волтова версия или подобна такава машина. Впрочем се оглеждам за японец за другата спалня. За около 2500лв има страхотни предложения.
Не съм толкова наясно с нещата за да давам препоръки.Просто изказах мнението си.Много са във форума, които биха те посъветвали.
Този пост е редактиран от avenger; 05-01-17 в 00:34.
Харесах си едно Киригамине и един Панасоник, точните модели ги записах някъде, ще ги потърся. "Етереата" беше с доста впечатляващи параметри.
С риск да стана нахален:
От тези два климатика, защо бихте предпочели Fujitsu-то? (както се видя по-горе)
Fujitsu ASYG09LTCA
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE
Да се има предвид, че обмислям дали да не взема 12-ки от съответните модели. Като при Mitsubishi-то нещо не виждам как има разлика от 300лв, при положение, че външното и вътрешно тяло са идентични и разликата е само в 4 от параметрите.
При отрицателни температури мицубишито е по-добро като ефективност и като топлене, но при тебе в 15 квадрата в Пловдив ми се струва, че ще спира твърде често, защото е с висок минимум. Може би ще трябва да отваряш към съседни стаи.
А 12-ката и 9-ката са еднакви хардуерно. И двата са с преоразмерени 900 ватови компресори и се справят много добре при отрицателни температури, но са за по-големи помещения.
+1 за поста на Джак. Не си прави експерименти на свой гръб - 9ката ти пасва идеално.
w00x , след като си от Пловдив може да вземеш много добра машина втора употреба, която да те топли перфектно, на ниска цена. Фирми - бол.