А, дори и най-малкият ремонт става с демонтаж на тялото. Честито на печалившите!
А, дори и най-малкият ремонт става с демонтаж на тялото. Честито на печалившите!
10 санта са достатъчни да се отвори горният капак.
Проблем е само, ако не може да се отвая капака. С агрегати залепени за тавана.
Добре, явно си го съобразил. А има ли проблем за работата на машините ако са една срещу друга? Не си ли влияят въздушните струи?
Това е въпрос на преценка колегите, които са слагали втората машина срещу първата. Освен това и клиента има думата. Ако говорим за частния случай. Тази машина имаше много по-добро място за монтаж, с по-къс тръбен път. Но това го решава клиента. Той има последната дума, ние ако можем го правим.
Не не говорим конкретно за този случай. Това е ясно, че клиентът има последната дума. Въпросът ми беше принципно дали две машини монтирани една срещу друга могат да си пречат. Питам, защото сигурно имаш наблюдения.
Не можем да не говорим конкретно, защото монтирани една срещу друга машини са конкретни цифри. На едно място да си пречеат, на друго не. Има балкони и балкони, машини и машини.
Пречат си естествено, едната изсмуква топлината и за другата каквото остане. Ако духат една срещу друга и дебитът се влошава.
Извинявам се на аудиторията за въпросите, но съм любознателен. Ще попитам така: Възможно ли е да се влоши работата на климатик, ако външните тела са едно срещу друго на не много голямо разстояние? Има ли технически причини за това? Извинявай и ти, че те "тормозя", но питам за един "прЕател". .
Възможно е, другото са условности. А, ако духа вятър срещу външното тяло възможно ли е? А, ако едното е на завет, а друго на покрива? А, ако едното го вали сняг по питата, а другото е на завет в балкона?
Господин Aleksandars ,моите уважения,но бях помолен да си задам въпроса пак и за това е повторен.