Човекът питаше за KMTA, не KGTA. За запазване на мощността, що-годе може да се разчита на сервизно. Eurovent е пародия, като цяло. Трябва му ето това, само че за другия модел:
П.п. Аз лично, не можах да открия за него.
Човекът питаше за KMTA, не KGTA. За запазване на мощността, що-годе може да се разчита на сервизно. Eurovent е пародия, като цяло. Трябва му ето това, само че за другия модел:
П.п. Аз лично, не можах да открия за него.
Евровент не са за пренебрегване. Най-малкото заради част от данните, които другаде липсват. За грешна информация имат обратна връзка.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Въпросът е, че на някои машини, за Pdesign е посочен номинал, на други максимал, а на трети някаква друга стойност. Ако се ръководиш само от там, може доста да се объркаш. Казвам го като човек, гледал първоначално данни, основно от там. Сверявал съм за доста модели, спрямо сервизните им ръководства. По-скоро се ръководят доста от рекламните брошури за доста от моделите, не толкова от сервизните им ръководства.
Точно от там се ръководя! Цепениците са с ниска проектна мощност.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Здравейте, нов съм във форума.
Предстой ми покупка на климатик за помещение 15 квадратни метра и височина на тавана 3 метра.Стаята е с южно изложение, среден апартамент с една външна стена, със сменена пвц дограма 4 сезона.
След прочитане на доста теми тук, съм решил да закупя 2 употреба Японски климатик.
Колебая се между тези 2 модела, и ще се радвам ако споделите дали биха ми свършили работа, и кой модел е по-висок клас.
National CS-X255A или National CS-E225A.
Благодаря на отзовалите се.
E225A е напълно достатъчен. Разбира се, ако е проверен и качествено обслужен. Както и правилно монтиран....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Благодаря ви за бързия отговор, предпочитам да се доверя на компетентни лица.
Аз съм от Нова Загора, дали може да ме насочите към ваш познат от Стара Загора и региона, разбирасе ако имате такъв.
Желая ви всичко най-хубаво
Здравейте. Може ли да ми препоръчате климатик за стая 30кв (хол с кухненски бокс, нормална височина). Стаята е в апартамент в морски курорт, със северозападно изложение и около 3-4 метра външна стена (като по-голямата част е дограма с прозорци). Има и външна изолация, но не знам колко е дебела.
Бюджета с монтаж е около 1000лв
Климатика ще се използва предимно лятото за охлаждане. Може да се случи да се ползва и зимата за отопление, но сигурно ще трябва да му се помага и с други уреди. Дали 12ка ще се справя с охлаждането?
Преди бях гледал Gree GWH12KF Change и имаше предимно положителни отзиви. Гледам и разни Midea (12ка от серията Blanc или Fairwind), които на хартия са с по-добри параметри спрямо модела на Gree.
Ако можете да ми предложите няколко модела, които ще са подходящи за целта.
Този пост е редактиран от NoneBG; 25-04-18 в 13:54.
От тези, гледай който ти хареса на дизайн най много, взимай го. Така или иначе няма да те топли.
здравейте, някой може ли да ми каже
PANASONIC CS-XE9QKEW/CU-E9QKE
дали може да се справи с отопление на 19кв стая без външни стени с хубава дограма отвсякъде с гипскартон , 6 етаж гр.Добрич западно изложение , че го гледам че е намален на 1269 лв в техно..... с включен монтаж