Цял ден чета постове който са ,посред лято се обсъждат дефрости ,местене и т.н..
Темата е избор на климатик а, не това може или защо така прави климатика.
Който не е доволен от машината си да си купи кюмбе.
Цял ден чета постове който са ,посред лято се обсъждат дефрости ,местене и т.н..
Темата е избор на климатик а, не това може или защо така прави климатика.
Който не е доволен от машината си да си купи кюмбе.
А ти защо посъветва човека да си премести поста тук, където изобщо не му е мястото. Той не питаше за избор на нов климатик, ама ти прочете само заглавието, нали!
Темата стана хеви и нищо друго ..... е сега има и проблеми ама нали е Митсубиши .
Ние с другите клими стоим на топло/ студено .
Това ,че няма екстри е дори по- добре .Това плазми йонизатори , разни там “Очи “
От доста време не бях писал/влизал и сега като влезнах пак тези хевита
както и преди бях казал ( мое мнение )
Хубавите машини са тези за които не се пише !
те нямат нужда от реклама .
лека вечер
Хайде точка по въпроса. Знаех си, че така ще стане.
И пак казвам ...... Няма да е лошо да се позволява публикуването в общия раздел на "VS" теми.
Ако темата беше останала отключена тези писания щяха да си останат там, а тук хората да си задават въпроси от рода на какъв климатик ми трябваа за еди си каква стая с еди си каква изолация (както аз направих две седмици преди да публикувам заключената тема)
Поздрави.
П.С. и все пак ако Алекс отключи темата някой може да сподели и впечатления от Даикина в бъдеще ще е полезно. Ако ли не..... бих се задоволил и с впечатления написани в тази тема.
И какво от това? Нали за това е общият раздел... за да има различни теми. Според мен е по добре да има различни теми с конкретни въпроси за конкретни модели от колкото една обща в която да се получава пълен бозалак.
След 5 дена няма да има и помен от въпроса ми в последните 20 страници. Дори някой случайно да го забележи едва ли би изказ мнение по въпрос зададен в някаква тема преди 20 страници.
П.С. А какво всъщност според теб трябва да се пише в общия раздел?
Ще го забележи, не се притеснявай, друг е въпроса дали ще ти отговори. Като отвориш 1000 теми дали ще получиш нужния отговор? Повечето теми генерират повече спам а това отваря повече работа на Сашо. В общия раздел има доста незаключени теми, разгледай ги и ще видиш какво се пише. Имай на предвид, че никой няма да ти снесе информацията наготово, освен ако не е на кеф.
Този пост е редактиран от splendor; 31-07-18 в 07:25.
Не е така!
Аз Митсубиши Хеви нямам!
Не мисля и скоро време да имам.
Нямам нищо против Хеви ,мидея ,Грее ,ЛГ итн.
За мен климите са Митсубиши Електрик, Дайкин , Фиджи ,Хитачи .
Това за мен са марки доказали се с времето и предлагащи от базови до топ модели .
Топ модел за мен е безпроблемна машина ( до колкото е възможно ) с всякакви глезотии като ,плазма ,самопочистване ,аспирации итн.
На хеви “ топ “ модела е като базов от гледна точка на екстрите .
Важно е хората да са доволни .
Може би 80% от климатиците в България са до 1000 лв .
Огледайте се какво има по фасадите - Мидея ,Грее( и производните ОМ марки ) ,ЛГ, малко Фиджита ,нисък клас Дайкин
Тошиби ,МЕ ,МХИ , са рядко срещани.
Тук във форума се получава една паралелна реалност.
Това ,че имаш Мидея ,Грее не означава ,че хората стоят на студено топло.
п.п.
Скоро бях във Велико Търново и къща на 2етажа беше с около 3 мидеи и 3 ЛГ
Питаш братовчед ми как е зимата ....Отговора беше 300—400 лв ток.
Та така ,хората това гледат.
"Отговора беше 300—400 лв ток."
Евала, щом такива сметки ги задоволяват....Всеки луд с номера си.
6 климатика по 60лв. са 360лв. При мене където са цяла зима тръгни/спри двата климатика откарват и те на 100...120.(за двата)
Добре де, съгласен съм. Но когато някой попита за машина до 1200лв. не му се препоръчва МЕ или МХИ. Питаше се за избор между два конкретни модела. А колкото до екстрите, машината, която цитираш има доста, от които аз повечето даже не ползвам. Липсва йонизацията, която за теб е голяма работа, за мен-не е. Комфортната работа на машината в студ и влага ми е приоритет, пред това да дишам "йодни пари". Преставам с офф-топика.
П.п. Зная как се "топлят" на Мидеи и клими за по 500лв. и бих те попитал, ти защо не се грееш с такива? Знаеш за какво говоря, знаеш, че едното няма много общо с другото, освен, че се казва "климатик".