За различните мощности,разгледайте ги.
Написах линка,има и други техники.
За различните мощности,разгледайте ги.
Написах линка,има и други техники.
Този пост е редактиран от Viking72; 22-07-18 в 22:00.
Защо ли ни виждам разни коптори, където ги лансирате на разни черни петъци, метъци?!
Чакай малко топ класацията,няма нищо общо с вентилатор наречен климатик и промоции...
Но се разбрахме,че за всеки влак си има пътници и всеки прави компромиси за нещо.
А и питането беше за Лука и нордик.
А и цените на тези ги знаете много добре.
Сашо,ами той един вентилконвектор с програматор е около 500лв,а има от хиляда,дори крадена вода да му вкарвам за охлаждане ......
Естествено,че разликата и при тях е голяма,едните след време текват ко'то лейки,а с другите няма проблем.
Този пост е редактиран от Viking72; 22-07-18 в 22:41.
Викинг, къте си ги заритал пътниците, насила да ги тикаш на влака? Човек пита за избор между цепеница LMC или хубаво LUCA, ти му навираш LTC!
Честно казано момчета не ви разбирам и малко се обърках дали да не се насоча към друга марка и модел, ако има нещо по добро в този ценови клас моля за конкретен модел!
Сори,може и да съм чел по диагонал.
И каква е разликата в цената м/у Лука и ЛТС ? Сериозно не знам!
Щото тази фирма предлага ко'то има на склад.
А и не съм предлагал,просто написах топ модела на Фуджака,който е в класацията и се съревновава с конкуренцията.
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 22-07-18 в 23:12.
Този пост е редактиран от Viking72; 22-07-18 в 23:37.
Този пост е редактиран от preparatos; 22-07-18 в 23:59.
В почивка сме, затова сме се активирали!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
На мен ми прави впечатление, че се пренебрегва Samsung ,което не му пречи да си е в класацията. Ако се спомене се започват едни приказки за пукнатини тръби и т. н. Дори и когато се търси дискретно охлаждане само....
Този пост е редактиран от Mig82; 23-07-18 в 02:49.