Сложи си fujitsu 09ltca , което Александър ти е препоръчал, а с останалите пари си вземи хубав въздухоочистител - особенно щом се готви.
Сложи си fujitsu 09ltca , което Александър ти е препоръчал, а с останалите пари си вземи хубав въздухоочистител - особенно щом се готви.
Не знам какво са що са, стават ли, не стават ли. Така пише ЦЪК
- - - - - - - - - -
Японските производители да взимат пример. Щом китайски може да даде 5+2 (всъщност не знам дали е китайски производител, предположение)....
Тази фирма е бившата русе газ... Тези бингий, съм имал "удоволствието" да монтирам и сервизирам. Хайде мерси ....
Уха.... , дванайската се развърта до цели 4.4kW. Голем Дзвер.
Към Aleksandars, е било е отдавна. Сегашните може да са прилични.
"Новата климатична система Nemesis Pro"... Nemesis (wikipedia).
Отмъщението на климатичаря, демек...?
Тъсих си влагоуловител, попаднах съвсем случайно. Просто ми направи впечатление обявената гаранция от 7г. Какви са подробностите не знам. Даже не ми се споменаваше и марката, но да не каже Ванката че го пренебрегвам.
Аз видях на един от моделите- 8 години пълна гаранция, без обвързващи профилактики. Ей сега ще си купя един, ама няма и 5 киловата на отопление.
Колеги, моля за съвет къде е най-добре да се монтира вътрешното тяло на климатика, начертал съм на paint как изглежда стаята.