Този пост е редактиран от Genadi80; 24-01-18 в 13:51.
Аз помислих в първия момент че е някакъв разперил крила лебед кацнал над спалнята,даже честно казано се стреснах малко....
Тошиба е, нЕкаква.
Нокрия - цък, поне тези дето съм ги виждал аз, а и имам в нас, предния панел не се отваря.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Това е нокрия за японския пазар.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Вероятно, страничните панели са такива, отпред е различна
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
То в подписа на бобово си е написано, че е НОКРИЯ.
https://www.youtube.com/watch?v=wJQy...ature=youtu.be
Работи по зле от OSAKA
Този пост е редактиран от tuparlak; 24-01-18 в 17:05.
Rafailiev
Това е ---> Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S/SRC25ZS-s Premium, 9000 BTU
При ниски обороти външното трака като комбайн.
И моят ZMX-S трака в ниски обороти, не се притеснявай По-важното е, че работи перфектно. А и аз не стоя на отворен прозорец зимата. Но ако трябва да съм съвсем искрен, без гумените тампони наистина беше много зле Чуваше се дори и на затворен прозорец ама баш като комбайн Но сега е супер с тапмоните. Спя си при него. Дори жената свикна, а й беше проблем в началото. Машината е много добра и дори да върна времето назад пак бих си купил същата, въпреки че имах и други ядове с нея. Но вече и те са коригирани
Този пост е редактиран от babati; 24-01-18 в 17:26.
Или същото, ама с качествен монтаж. Темата тръгна в грешна посока, моя е вината с космическия кораб.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Може. Аз за сега съм страшно доволен от МХИ-то. Бившия баджанак с 2бр. 25 и 1бр. 35ZIX вече 9-та година няма грижи. Топлят яко, а външните са без тампони. До ден днешен работят като мушици. Факт! Ти знаеш ли някоя марка, без дефектна бройка? Аз не мога да се сетя. Да излезна да снимам моето МХИ, после говорете колко са шумни? 2-ма 3-ма недоволни и вой до небесата. А доволните си седим на тихо и топло. Истината е, ме МХИ са едни от най-тихите машини (за евро пазара говоря), това че някой е изтеглил късата клечка, не значи, че всички са така.
Sent from my iPhone using Tapatalk