Правилно!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Правилно!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Както вече те посъветваха ЛФЦ е за такива помещения.
Друг вариант е два ЛЛЦ за по 1000 лв и готово.
Аз в офиса съм така .
- - - - - - - - - -
Ако им възможност е добре да сложат 4-5 метра тръбен път.
От моя скромен. Опит машините работят по-добре и няма толкова силно пъшкане.
Момци, стесних кръга до 2 модела - Mitsubishi Srk/src 25 zs-s и General Fujitsu ASHG12LUCA..
Можете ли да дадете мнения за сравняването на тези 2 модела и кой и защо евентуално е по-добър от другия
Колега, ако е от София кажи къде е офертата на тая цена с монтаж.
- - - - - - - - - -
Имам 2 стаи и едната 15 кв, че другата 20. Трябват ми 2 климатика и се бях спрял на Мицубишитата едното 20 другото 25.
Тия къде ми казвате с 160 лв по-скъпи по-икономични ли са и ще вършат ли работа за отопление за тия 2 стаи
Много ми е интересно как човек питащ в форума за климатик за 1200-1300 лв и накрая отива на 1600-1700.
Тази разлика в цената от икономия на ток не се избива.
Направо Незнам как я карат хората с климатици за 800-1000 лв .
Човек да го ожали .
Ми имам 3000 бюджет, че има мога и 3300 да си позволя ако ще си заслужава кой знае колко повече от това да дам 3000
- - - - - - - - - -
Ми имам 3000 бюджет, че има мога и 3300 да си позволя ако ще си заслужава кой знае колко повече от това да дам 3000
РАФА,климатик се купува заради комфорт,а не за икономия(лично мнение).
Той баш пък Рафата се обади за скъпите климатици. [emoji16][emoji485]
Sent from my iPhone using Tapatalk
И да и не.( това е друга тема за комфорт са подовите)
От моя скромен 12-13 годишен опит с клими всякакви съм стигнал до извода ,че климатик за топлене /охлаждане за 9-12ка около 800-1200 лв. Това за машина която да върши работа.
От там нагоре се плаща за марка ,име , маркетинг и накрая за екстри ( за екстра аз приемам плазма или йонизатор )
От там нагоре нещата са до гъдел.
Сега ако не те притеснява да дадеш 2000-3000 лв и ако после нещо не е наред да сложиш друг ок .
Аз ако имам 3000 лв за клими ще взема 2 за по 1000 лв ,а с другите ще направя изолация,почивка,итн.
Дори с 1000 лв остатък ще си плащам тока една година.
Това е моето мнение.
П.п.
Всички знаем ,че дори топ модели от 2-3000 имат проблеми.
Аз как се набутах с Дайсекай 8