Имат завод за компресори, преди няколко години го коментирахме, имаше и съобщения и снимки от тях на сайта им, но до колкото помня, само за големи машини беше.
Имат завод за компресори, преди няколко години го коментирахме, имаше и съобщения и снимки от тях на сайта им, но до колкото помня, само за големи машини беше.
Не искам да споря с никой,но силата на Фиджи-Фуджицу е в софтуер и електроника.
Е то Фуджи Електрик е истинската фирма,ами ми омръзна да обяснявам на колеги и приятели,защото мислят,че са пре...и.
Кажете нещо за компресорите на Hitachi...
Наздраве
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Viking кога ти свършва смята с идеята да си задам въпроса отново без да се размива от твоя спам? Нямам нищо против теб, обаче твоето присъствие в темата рязко намалява шанса някой компетентен да види питането ми и да получа компетентен отговор. Предварително ти благодаря за разбирането.
Познавам марката Daikin по-скоро с хидравлични агрегати, монтирани на машини на водещ японски производител на промишлено оборудване, отколкото като производител на климатична техника. По твоята логика, оставам с мисълта, че някой плаща името Daikin да се поставя на хидравлика, щото Daikin=климатик
Твоя Хитак е в топ десет на Европа.
Дават го икономичен.
Даже и при мощните модели също са в десятката.
Това е за Гената.
- - - - - - - - - -
Смяна днес нямам.
Колеги ти предложиха добри машини.
Ако търсиш дявола да е... във въздуха не си познал!
- - - - - - - - - -
И Дайкин ползват други компресори,особено за чилъри,но това не важното в момента!
Този пост е редактиран от Viking72; 13-03-18 в 21:31.
"Смяна днес нямам"
На питането ми за 12 ми казаха да си взема 9!!!
На питане ми дали при различните серии мога да очаквам различна надеждност и евентуално повече проблеми все още никой не е отговорил!!!
Ама ти продължавай с ползотворната си дейност и клишета.
... и да не забравяме, основна разлика има и в комфорта.
Velev къде се изгуби напоследък?
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk