Мирая е читав в режим отопление в преходните сезони, защото при по ниски външни Т и по голямо натоварване на компресора, същият става много шумен. За лятото го препоръчвам, има добър минимум и се справя сравнително комфортно със задачата охлаждане.
Мирая е читав в режим отопление в преходните сезони, защото при по ниски външни Т и по голямо натоварване на компресора, същият става много шумен. За лятото го препоръчвам, има добър минимум и се справя сравнително комфортно със задачата охлаждане.
Взимайки предвид вашите мнения ( за които благодаря ) , изборът ми се свежда до една от тези машини :
FUJI ELECTRIC RSG 07LMC - на хартия ми е фаворит, стига да потвърдите че не е шумен и си заслужава пред останалите го поръчвам.
TOSHIBA RAS 10BKV - ако са сходни като шум с 07LMC , бих предпочел FUJI-то , чисто заради марката , макар че едва ли има много общо с нокрията.
DAIKIN FTXB20C / FTXB25C ; DAIKIN FTX25KM - тези трите модела , ме притесняват заради високия минимум, и информацията за чести ненужни дефрости , макар и краткотрайни. Доколкото прочетох като шум и цялостна работа са подходящи.
Моля ви за последни мнения , понеделник взимам машина .
-
Един от тези ще е , въпроса е кой
Благодаря колега за предложението , но не ми се харчат толкова пари за да ми красят стената . Предвид колко и как ще се ползва този климатик , смятам за безмислено да похарча толкова пари.
Ако може да се аргументираш относно шумът на 07LMC ще ми е по-полезно. Имаш собствен опит с машината , или просто така си чувал или прочел ? Това повече ме интересува и ще ми е полезно да споделиш.
Този пост е редактиран от cpu_killer; 05-01-18 в 21:11. Причина: грешка
Питате, отговарят ви, после ма що...
Чак се чудя понякога на тия дето монтират машини защо се хабят да пишат
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този дето е отговорил монтира! И съветът му не е базиран на ежк, а на опит. Той дава и две важни подусловия - тръбен път и тампони. Точно заради шума.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Мисля че си прочел постът ми преди да го редактирам , понеже по погрешка бях цитирал @ Aleksandars вместо @ corsairman01
Колегите неслучайно ви препоръчват другата машина. Казахте, че основни критери са тишина и да топли. Е, машината, която ви предложиха е по-добра и в 2-те. Никой не Ви предлага машини по външен вид, че да Ви "краси стената". Климатик не се купува всеки ден. Предлагат го поради малката разлика в цените. Все пак детето Ви ще спи там. Не после за 200лв. да Ви е яд години наред.
Без да съм ползвал !
Отзиви от познати и от един от спецовете !
Бобчето е тихо и непретенциозно.Върши работа!
Правилно си разбрал.Тези 2 неща по-рано от теб са ги разбрали Форд и англичаните,ама ти не си виновен,че по-късно си се родил.Един колега казва...''не винаги''...ами не е ,нищо не е (за)винаги.
За фирми не ми се говори,ама ако може да кажеш защо избра Ururu пред Nexura.Сигурно си се интересувал.В темата никой не казва нищо за нея.Имам един приятел който има такава,ама той ги и продава и ще го питам някой ден,ама преди това ако има забелязани недостатъци...,че да ги дискутираме.