Bran, за Вашето помещение не e нужна машина която в режим охлаждане да е 12000 BTU.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Хората търсят климатици за да охлаждат/ топлят ,зарзават , разни сервизни помещения, някое килерче с електроника, някоя спалничка на хотелчета им трябват бройки, като това хотелче ,от което е снимката на раздора ...
Страх ме е единствено от случаите, с дефектни детайли. Качеството на материалите, вложени в ZMX все ми се ще, че е по-високо. Иначе, ако всичко е наред с машината, съм сигурен, че ще върши чудесна работа (говоря за ZS-S). Относно дизайна, да, на новите е доста по-добър, но това не ми е проблем. Някой веднъж беше сравниш дизайна ма zmx, с този на Мерцедес 124-ка - класика. Особено като гледам какви "шкафове" излизат, като нови модели, на доста високи цени, този си е направо красавец. Ще видим, все още не съм решил окончателно. Благодаря и на edi за мнението, бих се радвал, ако още хора дадат своето.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Осъзнавате ли, че се прехласвате по климатик, който Додо е наблюдавал няколко часа в хотел при външна температура -1 гр. Аз съм последният човек, който ще плюе по евтини марки, особено след като имам 12,5 г. Нео и съм много доволен от него. Това обаче е напълно несериозно. Спрете се и не цитирайте бумаги, защото някои хора ги разчитат дори по-добре от вас. Нека да споделят мнения хора притежаващи и отопляващи се с такъв климатик поне 2 зими, а вие говорете и хвалете вашите си климатици или смядовски радиатори-кой с каквото се отоплява.
Дизайн може да избира жена ми.Аз избирам по други критерии.ЛДС -то ми като е грозно и стърчи напред, какво.99% от сегашните машини са по-зле, ама са по-красиви.
Съгласен съм и с двама ви.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Все пак говорим за машини от един производител и с почти еднакви параметри,вие го изкарахте,че трябва да решава между хеви-то или трео.Аз лично също гледам първо параметрите,но и трябва да ми хареса,затова не можах да преглътна при избора ми zm-s.
Този пост е редактиран от Viking72; 06-02-18 в 21:36.
@SPSt Аз за мойте климатици съм писал,снимал, и коментирал предостатъчно във форума.
Стара,изтъркана информация за изтъркани от хвалба климатици.Всичко което би могло да бъде казано за тях е казано стотици пъти в постовете.Не обичам да се повтарям като счупена грамофонна плоча,а и хвалейки ги рискувам да ме обвиниш в пристрастие или лобизъм за вносителя.На тебе все е трудно да ти се угоди.....
Обичам да давам път на новото,не съм някой закостенял в разбиранията си гном робуващ на някой популярен модел.
SPST - защо винаги срещам негативизъм в твойте постове ? Постоянно някого или нещо апострофираш,изразяваш несъгласие , изтъкваш някакви си твои лични доводи ?
Сега пък нов критерии препоръчваш - да не изразяват мнения хора които притежават даден модел по малко от две години ? Много ми е странно това наистина!
Дразниш се че се хвали някоя машина - ми хубаво тогава,убеди ни в обратното,че грешим.Използвай технически аргументи ,използвай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и наблюдения на недоволни собственици (макар и не двугодишни) .Нека се водим по максимата ,че всеки е невинен до доказване на противното !
@Viking72 ,това ,че някои е казал че са "дръгел" или "кошница" смятам да не коментирам.С тези две нарицателни ли се изчерпват всичките доводи "против"
Сашо е спец,нека той да ти обясни.
Ама ти си мислиш,че клима с търговска цена около 600 левчета е извънземна технология?
Сигурно е за Сибир!
Ами„ баламурниците”,които са дали по няколко хилки за климатик,как са се минали?
Няма нужда да спорим,това е хотелски климатик,както има и хотелски тв-та!
Пони, аз не бих си купил това Трео за себе си, бях набрал срещу незаслужената рекламна кампания в полза на LMCE. Нямам представа колко струва, нито дали е надеждно. Не знам какво има (липсва) вътре. Предната ламарина на външното тяло иска сваляне и оглед, на ниски обороти звъни и иска да се уплътни. Няма данни за него в Евровент, не е ясно при -10 навън как работи. Ако няма EEV, няма да е по-ефективно от LMCE на Фуджицу, въпреки че е по-тихо от него и може да топли повече. Ако наистина е без пари, мисля да бодна бройка за проба и да я разкарам в последствие, ако се издъни.