Добър вечер! Наскоро се преместих в ново жилище преди да се нанеса е монтиран един FTXB35C в една от стаите. Поставен е в стая 14m2, една северна стена външна и една източна с прозорец и врата към неостъклена тераса. Изолация няма на нито една стена, дограмата е горе долу добре, но е за смяна. Дървена е, но не се е изкривила, демек няма фуги. Комшиите под и над мен се топлят и те с климатици. Външното тяло е на терасата, горе долу е на завет като задуха от северозапад. Днес ме нямаше цял ден и го бях оставил на 20C, 1-ва степен на фана. Забравих да снимам ватметъра, но играеше около 194w. В момента е на 23C, отново 1-ва степен на фана стигна до 400w и се кротна на малко под 300w. Града е Враца в момента навън са около 4-5C има и неприятен ветрец от северозапад, зимата иде.
Ако не бяха тъпите дефрости без никаква логика щях да съм напълно доволен от климатика. Когато валя снега края на миналия месец ги правеше през 30-40 минути за по 3-4 минути. Без да има лед скреж или каквото и да било по питата. Имаше лед обаче в тава или както се казва там.
П.С. Докато го пишех това спадна до около 200w.