Майсторско изпълнение , спор няма. Вече 15мин му се наслаждавам. Или си го е правил сам , или е нечие отмъщение.
Майсторско изпълнение , спор няма. Вече 15мин му се наслаждавам. Или си го е правил сам , или е нечие отмъщение.
Тц ,тц ако аз го видя това направо незнам може и да получа пристъп от смях.
Лятото ме извика един човек да му заредя Фужицуто щото не охлаждал. Почти същото нещо открих там само дето марката друга. Дупката беше на височината на горната част на вътрещното тяло. Отвън тръбите пак пречупени. Питам го аз кой прави тоя монтаж ами от зора едни. Абе гледам аз то конусите и те все едно правни с отверка абе викам му те колкото и да са калпави монтажници чак такъв монтаж не вярвам да са направили. Е в краина сметка си призна че си го е местил сам от предишния апартамент. 100% сам си го местил да спести пари.
Сашо, и аз като чачото - гледам го и не искам да повярвам на ушите си. От друга страна ако собственика си го е монтирал сам за да му излезе по-евтино, без да си има грам понятие от монтажи на климатици сам си е виновен за самоналоженото наказание.
Това нещо не може да е направено от професионален монтажник,пък бил той от най-ниско ниво!Първоначално публикувано от Aleksandars
Тук нещата са определено (Направи си Сам).Вижте дупкката в стената е поне 70мм.И бандажното тиксо е протрито не където трябва(да не говорим,че изобщо не трябва да е скъсано).Значи брутално е извадено Вътрешното тяло от някъде другаде и човека си го е монтирал сам на око.И едвали е работил на охлаждане,иначе стената щеше да е мокра .
Може, може, много "големи" работят, с такива "малки" "монтажници"
Сигурно е от часовата разлика ( или по точно метровата ).
Това и в блок 20 Ямбол го няма.Простора също го е пипнал......
То и блок 20 вече го няма.........
нищо не казахте за пречупената тръба ,явно е с цел да се вдигне налягането под -10°
Сигурно доста от хората, пишещи тука все още монтират климатици ... :-) ?
Понеже гледам в офертите на фирмите за монтаж промоции вървят постоянно: 100 , 120 лева с включен 3 метра тръбен път , паднаха ли надниците на монтажниците. По едно време някой монтажници вземата по 30, 40, 50 лева на монтаж. Как е сега в София, а как е в северна или пък южна България. А как се плаща по морето кажете.
не се плаща ,монтажа е включен в цената
Явно бакъра е на 5-6 лева за килограм , или 3 метра инфраред тръбен път