Някой да промени заглавието на темата -свободна тема за цепеници, панелки, соц. строителство и пост соц, такова, изолация, саниране ….
Няма нужда да си измислям, защото това ми е работата. Приеми, че си имал късмет или си ударил някой от зъбите. Между другото фугата е трябвало да бъде уплътнена с разтвор и битумна емулсия запечатка, а не камъчета. Освен това в Сф съм свалял до голо две панелки от различни серии и между панелите няма нищо освен хартия и малко цимент за красота, но не навсякъде. Не е като да не съм виждал и връзки, които въобще не са се срещнали заради неточности при монтажа.
Този пост е редактиран от Vizi; 22-08-18 в 17:36.
В тази връзка..какво мислите за курса на турската лира и влиянието му върху цените на климатичната техника?
Влиянието му е положително, но при покупка директно от страната, в лири.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Мисля че Самсунг и LG си правят цепениците там.
Аз да споделя малко вътрешна информация.
Техно..... вкарват 10 тира клими от Унгария .
Това е за Септември .
За марки и модели не ме питайте ......
Знам само ,че по план Октомври ще има още 5-10 за доставка .
Явно доста продават Есенно-зимния сезон .
В тази тема нека няма офтопик!
Нека всеки да пише, за каквото иска, за да опазим другите теми и раздели чисти!
Това че сега бетона бил по качествен ама друг път. При монтаж на ново строителство не сме имали ядове с дупченето но на панелоте бетона е в пъти по як. А такива кухини дето можело да си пускаме тръбите по етажите за 15години не съм срещал. Дори при монтажи на ново строителство винаги имаме опасения как ще хванат дюбелите в тухлата дето е само кухини.