От къде ги поръчваш и на каква цена ?
От къде ги поръчваш и на каква цена ?
От технотата.
Има комплект със зарядно и отделно се продават малки и големи батерии.
Мисля големите пакети бяха по 8 броя за около 30 лв , но не съм сигурен
А с какво зарядно ги зареждаш?
Това е най-доброто с което съм работил. Връща и мъртви батерии от оня свят. https://www.dcpower.eu/chargers/maha-powerex/mh-c9000
Аз покрай хобито, което вече не практикувам (планинско колоездене) се сдобих с "Универсално зарядно I2 Intellicharger NITECORE" основно ми трябваше за батерии 18650 но си го ползвам за всички типове и съм супер доволен от него.
Имам следното питане за ЛГ-тата. Имат ли си някакви сервизни настройки достъпни през дистанционното? Ако някой инфо и описание моля да сподели.
Единствените към момента на пазара акумулаторни батерии 1,2V, които си струват парите, са тия долу. Почти нямат саморазряд, за разлика от другите недоразумения. Наслагал съм ги по радиостанции и детски играчки. Не съм срещал още по-хубави.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Стара ти е снимката. вече пишат "Panasonic Eneloop". Иначе за тези на снимката съм напълно съгласен с теб.
Акумулаторните батерии на Икеа също се представят много добре.
Energizer Ultimate пристигнаха и са вече в експлоатация.
Ето я новата придобивка.
Honor Play с помощта на Tapatalk
Браво! Честито да то и е, Гена! Със здраве да си я ползвате и да ви върши работа дълги години! Изглежда много добра машина. Дай някакво по-детайлно инфо за нея, ако имаш. Чакаме отзиви.
Вътрешното с отварящия се капак ли е, или бъркам?
Сивата лайсна обаче би трябвало да се завърта и отваря.