Ако ги махна,зимата ще ми наводни терасата.
Ако ги махна,зимата ще ми наводни терасата.
По подобен начин като на снимката с Ф110 ако можеш да го закараш до мястото където стига и гофрето.
https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...tml#post905381
Има бе, даже в Лозенец имаше същото Хитачи, ако не ме лъже паметта.
При мен е Колега, може ли превода на твойто дистанционно , да видя... може да са по-ясно обяснени режимите. Иначе и аз съм доволен от хитито, само дето в момента пали, седи на 500вата мин и минава в оффф
Officeservices.bgIMG_3750.jpg
Добър вечер на всички.След като вчера беше малко хладничко вечерта,реших да оставя японката да бачка през нощта.
Първи впечатления,нагласен на 24 градуса,включен йонизатор и сензор за присъствие,и вентилатор на втора степен,няма форсирания на турбината през нощта,все едно го няма,а той си бачка.При това задание бичи на около 650 вата и после влиза в офф,до времето преди да си легна.
Сутринта преди работа го изключих и веднага се пусна самопочистване на филтрите,което продължи около 4-5 минути.
- - - - - - - - - -
Ето виж това,превода е точен на около 70 процента.https://dox.abv.bg/download?id=fcc10...сваляне
Минимум не чакай от японско хитачи. Зимата е вероятно да има ненужни и шумни дефрости.
Не искам да се заяждам, но нека хората, които притежаяат к2у (повечето от тях уважавам и са ми симпатични), да не генерализират колко "могъщи" са всички японски машини и на какви неземни минимуми слизали. Да не съдят по своите машини, за всички останали. Излиза, че марките са 2-3 (грубо) и то определени модели. Не е редно да се обобщава така нито за японски, нито за европейски машини. Нека бъдем по-обективни, нормално е всеки от нас да има някакви пристрастия.
Аз и преди съм писал във форума, че моя к2у е климатик като всички останали и нищо по-специално няма в него сравнен с дайкина и мицубишито ми. Минимумът му е измама, дефростът му при определени условия е безмислен (на мицубиши е по-добър) има силен шум подобно на кипене, не поддържа точно зададената температура, стар е със следи от употреба/транспортиране. Иначе топли добре и външното тяло работи тихо.
За в бъдеще ако ми се наложи да купувам ще предпочета нов климатик за европейския пазар.
Сега е доста топло навън и докато им мине минималното време за работа след стартиране са надхвърлили с много заданието. Освен това ги държите на ниска скорост на вентилатора, което допълнително влошава нещата и ги кара да работят он/офф. Не ги познавам вашите машини, но може да пробвате аз как я изкарвам моята в това време от цикъла он/офф.
Пускам вентилатора на висока скорост и когато падне консумацията си го намалявам на средна (принципно и сам си я намалява въпреки, че е избрана фиксирана). Понякога захапва от първия път, а друг път минава и един оф.
Ако така успеете да я вкарате в режим може да пробвате и с автоматичен вентилатор дали ще се получи.
Аз няма как да пробвам с автоматичен вентилатор, защото Корейския гений е решил, че това е доста банална функция и вместо нея ми е сложил "Естествен вятър"
Този пост е редактиран от bobivg; 09-05-19 в 11:18.
Може да имат защита и покачване на минимума, над определена външна температура.