Цанков, това ти ли си?
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Цанков, това ти ли си?
Ее.. Алекс. Много спокойно на твоя плаж бе. Около мен тази година имаше някакъв Руски лагер със сигурно над 300 дечорлига.
Надуха ми главата.
Ходя надалеч от българска реч....
А забелязал ли си кой най-често започва да пише за к2у /обикновено ни в клин, ни в ръкав/? В над 90% от случаите това сте хора, които нямате и не сте имали досег с тази техника, но много се дразните, че някой ги харесва, а не харесва чистак ново Грий за същите пари. Ако потребителите, които нямат капацитет за такива машини спрат да започват спорове за машини, които не са виждали, безплодните спорове ще намалеят драстично.
PS: Можеш ли да цитираш собственик на к2у изказал се негативно за машините си. Аз се сещам за единствен случй, но от писанията на човека си личеше, че е много далеч от техниката, а и той не знаеше защо си е купил климатик с шибано дистанционно с драскулки. Дай и ти някой пример.
- - - - - - - - - -
Останаха ли такива места? В Гърция май не.
Винаги, без съмнение бих казал на всеки един познат да се довери на специалист, като Сашо, без значение нови, стари и т.н. климатици
И от мен наздраве.
Не ми е проблем българската, а руската реч. Крайно невъзпитани и арогантни русначета. То не е крещене, викане, пищене, катерене, хвърляне и т.н.
Този пост е редактиран от VanDan; 07-08-19 в 15:07.
Ми хората се вълнуват повече от недостатъците на това, което нямат, отколкото от качествата на това, което имат. Нормалното поведение е, когато нещо не те интересува просто да го подминеш, но във форума това е изключение.
Останаха - по българското черномориеХодя надалеч от българска реч....
Този пост е редактиран от Kasap; 07-08-19 в 15:14.
И от мен наздраве на групата....
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Че мога да цитирам, мога, но не мисля, че пишат във форума. Иначе досег с тази техника съм имал - когато е била нова :D. Нито се дразня, че някой е доволен от машината си, нито пък си позволявам да намесвам К2У в каквато и да е тема. Всеки си знае неговото - просто се прекалява с глупостите - то не беше обучение по ползване на фазомери и т.н. Всеки има право да взема каквото си иска - в крайна сметка К2У създава много повече добавена стойност в БГ отколкото новите машини.
ПС:
Това е отговор на последния пост на SPSt
На 1000 км и повече....слушам само гръцка реч от гръцки селяни....Рай...