Страница 186 от 350 ПърваПърва ... 136176184185186187188196236 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,776 до 2,790 от общо 5236
Like Tree4644Одобрявам

Свободна тема за цепеници...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Отговор: Свободна тема за цепеници...

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    Че мога да цитирам, мога, но не мисля, че пишат във форума. Иначе досег с тази техника съм имал - когато е била нова :D. Нито се дразня, че някой е доволен от машината си, нито пък си позволявам да намесвам К2У в каквато и да е тема. Всеки си знае неговото - просто се прекалява с глупостите - то не беше обучение по ползване на фазомери и т.н. Всеки има право да взема каквото си иска - в крайна сметка К2У създава много повече добавена стойност в БГ отколкото новите машини.
    ПС:
    Това е отговор на последния пост на SPSt
    И аз мога да цитирам такива. Преди месец идват двама специалисти от голяма софийска фирма да монтират нов климатик в служебно помещение / част от ЕЕС на страната/. Докато бързаха разговорът се завъртя около японското /според тях/ Фуджи, което монтират, оттам към машини за японския пазар и т.н. Двамата специалисти най-много ми се смяха като първо ме поправиха, че напрежението на което работят е 110, а не 100V. Дори не обърнаха внимание, че се намират в Електро командна зала и би трябвало човекът, който работи там да е малко по-запознат от тях с напреженията и тоците. Няма да казвам колко други бисери научих от тия двамцата. И да знаете-вакуумирането е най-много 5 мин. и то ако им кажеш, че няма да им подпишеш протокола, ако не вакуумират.
    Aleksandars, vadim, Jack Krauser и 1 други харесват това.

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    слушам само гръцка реч от гръцки селяни....Рай...
    И що киснеш във форума, нещо ти липсва...?

4. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    ... Как?
    Елементарно - не е тайна, че голяма част от машините са сбиротик от повече от една машина и съотношението между цената при вноса и при продажабата е примерни 1:6, 1:10. При новите машини това съотношение е в съвсм друг порядък и поради фактът, че по тях има много по-малко дейности да се извършват преди продажната. Само някой да не почне да ми обяснява да не гледам в чуждата паница. Не е това идеята - след като някой може да го прави и бизнесът върви - само адмирации от мен.
    bobivg и Rafailiev харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията
    Пълно е вече Касапче! В Лозенец например пак няма къде да паркираш. И не е само там. Питах Сашо, защото и на някои места в Гърция българите са мнозинство.....с всички произтичащи от това последствия.
    Аз съм в Царево-Нестинарка и е пълно до дупка

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Елементарно - не е тайна, че голяма част от машините са сбиротик от повече от една машина и съотношението между цената при вноса и при продажабата е примерни 1:6, 1:10.
    И каква е доставната цена на климатик, който се продава за 700лв.?
    Че нещо не ми излизат сметките по вашата формула...

П.С. И ако машините са "сбирток"... то от 10 машини, колко ще асмблирате?

7. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Елементарно - не е тайна, че голяма част от машините са сбиротик от повече от една машина ......
    Със сигурност знам, че не си невежа......в други области! Как да разбирам това изказване? За мен е чиста лъжа, но не знам какви са ти мотивите. За 1000 ден път ще попитам-колко машини к2у си имал. А колко от тях са били сбирщайн "повече от една машина". Не съм заинтересована страна, но откровените лъжи и то изказани пред сравнително голяма аудитория дразнят!
    Този пост е редактиран от SPSt; 07-08-19 в 21:10.
    Aleksandars и Kasap харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2017

Аз мисля, че ясно съм отговорил колко машини К2У съм имал. Ползвал съм достатъчно дълго такива като нови (точно като някои от тези, които сега се продават тук) - едва ли са станали по-добри след 10-15 години работа, нали? Сега не ползвам, защото съм фен на новото ( и то не само на климатиците). Въобще осмисляте ли какво четете преди да отговаряте? Никой не напада съкровищата Ви. Цените на които се купуват всички ги знаем. Това, че си има работа по тях преди да се продадат, аз не го отричам и само споделям, че в крайна сметка това е дейност с добра добавена стойност, която остава в България. Адмирации за хората, които са способни и го правят това нещо. След като има клиенти - всичко е чудесно. Не ми се влиза в обяснителен режим, но само да попитам - не се ли случва някои от машините да не са баш като нови и да се ползват частите им за да се пооправят другите? А че има случаи на откровенно кръщаване - има и аз лично имам познат с такъв случай. Това не означава, че някой от пишещите в този форум е зад това изстъпление, но като си купуваш "хиперинвертор за 700 лв" може и така да стане.
    И понеже не съм сигурен дали въобще нещо разбираш "със сигурност", ще повторя: На никой не правя сметка за работата и печалбата или пък да му омаловажавам труда - напротив адмирирам предприемчивостта и още повече адмирирам предприемчивостта от хора, които имат и доволни клиенти. И преди съм писал, че познавам хора, които са доволни от К2У и са клиенти на един от модераторите в този форум. Просто се прекалява с троленето.
    Rafailiev одобрява това.

10. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Написал си много, но нищо по темата. Попитах какви са мотивите ти да лъжеш, че "голяма част от машините са сбиротик от повече от една машина"? Ясно е, че не всички машини, от един контейнер са работещи като нови, но по-голямата част са. Обикновено след тест, неработещите се оставят за резервни части, освен ако не се открие веднага проблема и той е лесно отстраним. Знам това, защото много внимателно избирам машините си и съм имал възможност да видя как се работи в някои от фирмите. Кажи сега на базата на какъв опит ти лъжеш, че "голяма част от машините са сбиротик от повече от една машина"!

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Гледам, че пускате снимки от Халкидики.

ccankov73 и Genadi80 харесват това.

12. Member
    Тук е от
    May 2017

Както споделих в обяснителен режим няма да влизам особено на глупави коментари. Че не лъжа, не лъжа - нито съм абсолютизирал, нито съм казал нещо, което да не е вярно. Може процентът да варира и ти само чистак бърсак хипер мега инвертори да намираш, но самите занимаващи се с това споделят, че има огромен брак при конкуренцията. Това заради принципа да оплюем конкуренцията или е факт? Аз мисля, че е факт. Нахендрили се с втора употреба климатици има хич не малко и съжалявам, но повечето не живеем в Пловдив. По-лошото и важно е, че се е оформила една групичка на шаро за бързо реагиране във форума. Каквото и да напише човек, почвате веднага с простотиите. Самият факт, че се докачи от една думичка в пост, който по същество нищо лошо не казва за К2У, а напротив, е показателен. За да ти стане съвсем ясно - нямам нищо против К2У, още повече срещу хората, които се занимават с това. Имам против прозаични опити за манипулация.
    Rafailiev одобрява това.

13. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Ако пръскаш със системен фунгицид няма нужда да го “къпеш” толкова много
    tony34al одобрява това.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Самият факт, че се докачи от една думичка в пост, който по същество нищо лошо не казва за К2У
    Не казва и нищо вярно въпросния ти пост. Когато се правят такива твърдения, човек трябва да стои зад думите си с някаква фактология. В противен случай е чиста проба - форумен трол.

16. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Ако пръскаш със системен фунгицид няма нужда да го “къпеш” толкова много
    Предобрих го, докато се наглася да снимам. [emoji23]
    Mega, tony34al, Jack Krauser и 2 други харесват това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Както споделих в обяснителен режим няма да влизам особено на глупави коментари. Че не лъжа, не лъжа - нито съм абсолютизирал, нито съм казал нещо, което да не е вярно. Може процентът да варира и ти само чистак бърсак хипер мега инвертори да намираш, но самите занимаващи се с това споделят, че има огромен брак при конкуренцията. Това заради принципа да оплюем конкуренцията или е факт? Аз мисля, че е факт. Нахендрили се с втора употреба климатици има хич не малко и съжалявам, но повечето не живеем в Пловдив. По-лошото и важно е, че се е оформила една групичка на шаро за бързо реагиране във форума. Каквото и да напише човек, почвате веднага с простотиите. Самият факт, че се докачи от една думичка в пост, който по същество нищо лошо не казва за К2У, а напротив, е показателен. За да ти стане съвсем ясно - нямам нищо против К2У, още повече срещу хората, които се занимават с това. Имам против прозаични опити за манипулация.
    Колега Браво !!!
    И да искам няма да го кажа по точно.
    Хубавото е ,че все повече хора проглеждат и пишат за “ групата на шаро “
    Това което си написал доста хора го мислят/ виждат ,но поради някаква причина го споделят на лично към други потребители. Сам виждаш защо се прави !
    Няма смисъл да се навлиза в полемика с групата .
    Ние сме потребители и мислещи хора без задни мисли и интерес.
    От другата страна са финансово мотивирани съфорумци ......

П.п.
    ако Япоснките клими бяха толкова по- добри и еФтини спрямо евро моделите дали ние простите потребители нямаше да търсим и купуваме са нови Японки ?
    Пазара е свободен и се саморегулира !
    Когато една стока е конкурентно способна взима по- голям пазарен дял .
    Когато не е пазара намалява и в крайна сметка я отхвърля .
    Основни икономически принципи !
    Затова пазара на Японки е толкова свит . Преди години когато са били инвертори ,а тук са се предлагали конвенционалки бизнеса е процъфтявал .Сега положението е друго ......
    Gyokov, Jack Krauser, Vizi и 1 други харесват това.

18. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Ето един японски панасоник, който като показатели изостава от европейските. Предимството му е, че има прахосмукачка.
    Предполагам, че тоя го е купил за 95 900 йени, около 1600лв,

Хардуерът и възможностите му не са нещо особено - просто нормален климатик...

Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 11-02-14, 21:26
  2. Тема за вицове!
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 01-12-13, 21:22
  3. Изтрита тема
    От cska84 във форум За Форума
    Отговори: 15
    Последно: 26-09-11, 14:01
  4. Отговори: 27
    Последно: 30-06-10, 15:00
  5. Отговори: 4
    Последно: 12-06-06, 11:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе