Мамите не ги чета лично, само чувам и чета легенди, важното е, човек да не се вживява от и във форуми, живота е кратък, жените са прекрасни, пиенето е много.
Мамите не ги чета лично, само чувам и чета легенди, важното е, човек да не се вживява от и във форуми, живота е кратък, жените са прекрасни, пиенето е много.
Жените са много а пиенето е прекрасно. Бих казал Аз.
Жена ми за мен е като пиенето.
Прекрасна.
П.П. А какво мисли тя, не зная. Трябва да питаш нея.
Този пост е редактиран от mimojef; 09-08-19 в 00:05.
Оставете си жените на мира, че ако разберат в каква тема, за цепеници, ги обсъждате, пиенето ще намалее рязко.
Много противоречива статия. Дали наистина това са думите на експерта или интерпретациите на журналиста?!?!?!
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/ekspe...um-ili-minimum
Журналиста си записва на едно диктофонче и после си прави свободни съчинения.
- - - - - - - - - -
edit:
Да бе! Точно дефроста е единствената причина за по високия разход през зимата. Този явно доста е редактирал. Рязал, рязал, че се забравил.
Този пост е редактиран от mimojef; 09-08-19 в 22:27.
Колега, с думите си "Точно дефроста е единствената причина за по високия разход през зимата." искам да кажа, че това което е написал журналиста е тъпо
цитат от статията:
Като цяло консумацията на ток от климатиците през лятото е по-малко в сравнение със зимата, допълни Йорданов. Причината е, че в студеното време тялото на уреда влиза в режим на разскрежаване /дефрост/.
А какво точно е казал професора преди редакцията не се знае.
Нещо ново и интересно при европейките.Frost Wash на Hitachi вече и в БГ
https://www.acton.bg/hitachi-rak-pse-shirokuma
Този пост е редактиран от Genadi80; 11-08-19 в 02:51.
То и цената му е леден душ.......
Иначе е хубава машина.
За 3000 лева се прави цялостно обзавеждане на двустаен апартамент, вкл. печки,перални, сушилни, хладилници,кухни, телевизори,мебели...Всичко чисто ново, от магазина ! Явно още не съм дорасъл финансово и психологически за такива джаджи.
50-ката е на престъпна цена, за параметрите, които предлага.
Тия от Хитачи нещо много са се надценили - 3 хилядарки за 12-ка с номинал 4 киловата и максимал 6,6.
На тая цена може да вземеш два базови модели на Хитачи(или на която и да е друга марка), които ще работят много по-комфортно, по-ефективно и с много по-голяма обща мощност.
За толкова пари, а няма екстри като пречистване/йонизация на въздуха, отварящ се капак, степенуване на мощността... във високия ценови клас където са го позиционирали има и нови японски, които го превъзхождат като параметри...