Навън е -10 но на цепеницита хич не и дреме. При 23 зададени държи 22 в хола и 20.1 в спалнята. Дефрост на 1ч и 20мин,духа с 40-50гр
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Значи мидейките не били чак толкова лоши ... още повече за парите си
Ами прави впечатление, че в раздела им е тихо.
Хората дават малко пари, не очакват чудеса и получават "дърво" произведено с първокачествени компоненти което им върши чудесна работа.
В другите раздели "по-хитрите" кихат двойно, че и тройно, получават "класна машина" произведена с компоненти 3-то качество която се оказва същото "дърво" вършещо същата работа.
Разликата в комфорта (ако въобще има такава) не струва и 50 кинта.
Мидейките са ми на 16г и 13г. За комфорт, като тишина не може да се говори. Тази която е в 35кв (две преходни стаи),преди много ме дразнеше. Температурата играеше супер мн,духа до мн топло и после изключва и няма включване. От както топли 2те помещения съм направо учуден колко добре работи,явно е била преоразмерена. Просто не виждам смисъл да ги сменям докато работят,все пак сме дали 700лв за едната,другата е 650лв [emoji16] .
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Явно и новите са ОК. След като няма много оплаквания.
- - - - - - - - - -
Може и да ги купуват само баби и дядовци които не знаят за форума
Аз ще си бодна флагмана на Мидея, че май няма никой тук с него.
Да се включа и аз в темата.Попаднах на един климатик тип цепеница в хотелска стая Самсунг aq09fan.Бях го пуснал на 30⁰ и вентилатор на макс и работи така с часове.Никави дефрости и то при отрицателни външни,а си бълва жега.Щях да го отварям вътрешното да видя да не би да е с нагревател под капака.Възможно ли е това.Външното го гледах чисто.
Изпратено от моят SM-A705FN с помощта на Tapatalk
Възможно е при ниска влажност, ако температурата на външното не е паднала под точката на оросяване. Например при 0 градуса външна и 40 % влажност, точка на оросяване е -12.0. При -5 и 50 %, е почти при -14 оросяването. Текущите условия в София са 3 градуса и 49 %, това е точка на оросяване -6.7. Какви са условията при теб вече ти можеш да кажеш. Зависи като цяло и от площта и обема на външното, както и от дебита на въздуха през него.
Темературата сутринта беше -8,а за влажността незнам.Така ли пък непуска контролни дефрости.Инъче климатикът навярно е някакъв бюджетен щом е в хотелска стая.Просто ми стана интетесно,защото бях чувал за осака с нагревател във вътрешното тяло(при който копа явно клони към1),но може и аз да съм в грешка.
Изпратено от моят SM-A705FN с помощта на Tapatalk
Добро утро господа.Тъкмо се прибрах от работа и получих подарък от ЕВН.
Сметка за декември 179.82лв.Спрямо миналогодишната сметка за същия период(декември 2018) разликата е около 5 лв повече.
Разликата е само че тогава бях с две машини ,а сега съм с три.