При Хитачито ако клапата си я фиксирал ,като мине в офф на я вдига.Ако е настроена да се рее нагоре-надолу я вдига.
При Хитачито ако клапата си я фиксирал ,като мине в офф на я вдига.Ако е настроена да се рее нагоре-надолу я вдига.
Предполага се, че mimojef оставя клапите на фиксирано положение.
При мен са настроени да се местят само хоризонталните клапи на 35RPD, а тях съм ги направил абсолютно незабележими.
На 25RPD са позиционирани и вертикалната и хоризонталните.
Вертикалната е позиционирана и си седи там където е настроена, не съм пробвал в режим реене, но предполагам, че ще е както каза Genadi.
- - - - - - - - - -
Да, като е в режим вертикално реене и при RPD я вдига.
Според мен всичко зависи от мястото на монтаж на климатика в самата стая, както и от мястото на датчика за вътрешната температура.
Дори да са спазени минималните изисквания по мои наблюдения е добре да бъде монтиран по средата избраната стена на стаята.
Ако е невъзможно с леко изместване в ляво или леко изместване в дясно от средата на стаята, но не близко до стена или близко до мебел.
В Русе без климатик лятото не става.
Инсталация имам изградена. Газа е на 200м. от нас обаче монополистите не могат да смогнат с проектите и прокарването.
Викам им аз да си изкопая трасето до вкъщи за моя сметка.... Не можело без проект!
Само я чакам да ми опре в къщата и оставам с един климатик в коридора.
Весели празници, господа! Да сте живи и здрави вие и вашите семейства! Благодаря ви, че има любители като вас, които да споделят наученото с начинаещи като мен и така помагат за разбирането на материята.
Честито рождество христово!
Бъдете Здрави и Щастливи!
Уважавайте близките си и ги дарявайте с Любов, Внимание, Усмивки и всичко от което се нуждаят!
Дано на всички ни се паднат най хубавите късмети от баницата!
Този пост е редактиран от mimojef; 25-12-19 в 11:41.
Весели празници и от мен. С пожелание за повече прекарано време с семейството и приятелите(на маса) от колкото пред измервателните уреди...
Весела Коледа! Живи и здрави и много усмивки!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Весели празници, момчета и момичета, здрави и спокойни.
Премествам тук разговора да не цапаме темата:
Малката и слаба машина няма ли да работи неефективно (с малук COP) и от там да докарва по-малко он-оф?
rosswen, при теб машината в малката стая е една от най не-слабите. Мислиш ли, че слабовата машина би работила по-добре?
Не визирам твоя машина.
Виж какво е написал Mig82 за слабовата - леко външно тяло, малко фреон