Коя зима ? Защото тази не е започвала .
В интерес на истината дори и при нас не е имало сериозни застудявания. Нощем падне до минус няколко, валя 1-2 пъти лек сняг и това е. Не е на добре това с валежите. Миналата година пролетта и началото на лятото имаше бурни валежи, но от август до края на Октомври нямаше капка дъжд. За пръв път от 35+год. имаше режим на водата в Плевен.
Някой знае ли какво се прави с незаконния алкохол?
Изливат го в пречиствателната стация (към ВИКто е).
Е там как се пиееее.....
Последния път като ходих(шефа ми е познат) ми вика напълни си багажника с 20л туби -
имаме няколко тона....
Та от нетрезви хора на работа не очаквайте чудеса, вода по-може, ма не е сигурно.
п.с. сега съжалявам, че не взех малко - за чистачките....
Какво е това време бе хора,тук днес стана 13 градуса следобяд а, в момента е минус 2.
RPC-то което е над главата ми в кухнята за последните 3 часа направи два контолни дефроста от по 3 мин.
А аз имам резервация за Пампорово на 10-ти февруари. Мамка му..... трябва да си взема бански и плажно масло.
Аз съм в Несебър по това време, обожавам зимния и спокоен град.
Дали контролните дефрости при Хитачитата се отразяват месечната сметка Тоест питам дали си заслужава да се ограничат или няма зн.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако не ти създават някакво неудобство не барай нищо.
На 5 километра разстояние от един кореец зачукан близо до Чуковец.
Чуковец - Рим
Но и тук се види топла зима особено, ако погледнеш данните за януари 2017 от станцията.
Този пост е редактиран от bobivg; 25-01-20 в 20:07.