То презентациите хубаво ги правят всички марки.
Да вземат да направят един безупречен климатик и да купуваме само.
То презентациите хубаво ги правят всички марки.
Да вземат да направят един безупречен климатик и да купуваме само.
Кат онуй нещоооооо......... Няма таквиз мящо на земята, като съвършен климатизатор....
Обикновено при българина е този, който си е взел. [emoji3]
Правите се на ударени май. Няма значение.
На много от климатиците им трябва нещо съвсем дребно за да са перфектни, на кой минимум, на кой максимум, на кой дефрост, на кой шум да се оправи. Но, не се прави.
Знам как е. И аз съм в производството на някакъв продукт.
Не се прави нарочно. Цититам "За тез пари, ти кво искаш?"
Искам да го направя идеален и да си върши работата, нека е малко по-скъп, но няма кой да го разреши.
zxc0, проблема/ите са в ползвателя/ите, на един му харесва едно, което за друг е недостатък.Прост пример - минимумите - един иска винаги топла струя с висок минимум, което за друг е “леле мале”, клапи, вентилатори и т.н..., като свършим чак с пластмасите какви били.....Угодия немаа.. .
Нали затова споделяме информация и който чете(!) си избира това, което го устройва най-много.
п.с. изключвам фабрични дефекти.
Доволен си щото не ти е в къщи. И го слушаш през деня, стандартния шумов фон през деня надвишава този през нощта. Така че недей да се напъваш за феята.
- - - - - - - - - -
Как да няма - Kasap и други двама са си накупили, ама са свършили.
Ааа, ползвателите имат пръст малко.
Ама и сервизните не са стока. Аз имам обещан минимум от 80W, пък получавам 180W.
Не, че не ми стига, ама е леко дразнещо.
Какъв е проблема да се напише коректно сервизно?
Знам го, пише го каката дето хал хабер си няма от софта.
При нас е така поне.
mimojef дайкина не е ли топ .. все пак е 2к за 7ца ,кажи речи няма по скъп модел на пазара високостенен ..
Да колега. Ще направя едно ревю в раздела за Haier.
Явно не е топ. Щом климатик за 900лв. Може да дефроства по-тихо...
На Дайкина както и на другите ми машини не е шумен(с изключение на китайската 18ка) но този га Грито е Бест оф дъ Бест!
Не знам с капилярки ли е, с ЕЕВ-та ли колко заглушителя има.... Обаче евала. Аз такова чудо не бях виждал/чувал до сега.
Слиза на 350 вата под нулата включва нагревателя 70W и грее постоянно дори когато е изключен от дистанционното.
Следенето на температурата му е малко скъпичко 19-20W ако не е включил подгрева, но пък турбината се върти много бавно и полъх се усеща едва на 40-тина сантиметра. Абсолютно безшумно.
Абе много съм доволен. Първо щото не спя при него, второ което е и най важно щото е служебен.
Дъ Инкуирър е прав донякъде.