Що, какво трябва да стане?
За жалост е така.
Абе изкриви се пазара заради тези ватметри.
На някой му беше побеляла главата заради някакви бройки на една много клеветена марка. Друг някой го попита какви точно са проблемите. Трети някой забелязва, че вече седми ден няма отговор.
Ако беше ватметър, нямаше да има нужда от въпроси.
И пак казвам. Абе изкриви се пазара заради тези ватметри.
Защото ватметрите са над политиката!
Имало ги е преди нас, ще ги има и след нас!
Наздраве!
аз пък апелирам всички да се включите с повечко снимков материал,без да ви е срам от избора ви
Не разбирам смисъла на снимковият материал.
Последният ми климатик го избрах за 10мин. по телефона. Прегледах параметрите просто. И съм най-доволен от него.
Снимки на ватметрите и термометрите. Пък който не си харесва климатика да го скрие. "Ръка да пипне,око да види"
по шаблон или минимум като инфо за измерванията които ще се пускат: външна температура-град//квадратура на помещението/задание по ДУ и вътрешна температура/консумация/изходяща температура/цепеница
Или просто някои предпочитаме да не робуваме и висим пред ватметрите, а оставяме машината да си върши работата.
Все пак е доброволно. Който не иска ,може само да си воайорства
Той моя не е за тази тема, но минимума и максимума не мърдат.
170W-2500W при всякакви външни.
Ограничен на 1750W, в момента в който разбрах как.
Къща, без помощ отникъде, 13м2, без изолация, лоша дограма, при -15/+20гр. - 600W.
На мен пък климатиците вкъщи си ми харесваха не по-малко и без ват метри. Дори някои хора си харесват машините повече, ако не им следят консумациите, минимумите и максимумите. Познавам хора, които са така с автомобилите си. Заман ръчкат, ровят, експериментират, без да са имали някакви проблеми с колите си. Абе, болестно състояние. Не, че и аз понякога не съм така, ама е до голяма степен излишно. По-високият минимум, не прави една машина по-голяма цепеница от друга, с по-нисък такъв. По-комплексни са нещата.
Има цепеници които “окапват” и при -8С.По нашия край синоптика го дава до -16С с максимална -10С,което си е истинска проба дали това, което пишат -15С не само реклама.
Мен ми е по-скоро интересно дали успяват да стоплят при такива външни, а не разход, шум или дефрости.
Този пост е редактиран от ccankov73; 10-02-21 в 22:17.
Има цепеници дето окапват при + сови температури.
Тея Веко-та на работа са пълен смях. Ако държите, ще погледна модела.
Тези, които все още работят някак са като трактори при положителни температури.