Работят ли ви броадлинковете, дава ми мрежата не е инициализирана. ( каквото и да значи това)
Работят ли ви броадлинковете, дава ми мрежата не е инициализирана. ( каквото и да значи това)
А, верно няма връзка, но пък таймерите(за което ги ползвам) си работят, щото сутринта го чух единия(климатик) че изпиука - т.е. прие си команда.
p.s.поправка - проработиха
Този пост е редактиран от ccankov73; 26-02-21 в 10:05.
Работят ли ви броадлинковете, дава ми мрежата не е инициализирана.
Тръгна, но си има дупка с 0W консумация за час някъде.
Този пост е редактиран от bobivg; 28-02-21 в 11:41.
В темата за Гри Амбър има един "строг" модератор който много трие постове които не са по темета. Ама много избирателно бе.
Ще пробвам тук да си задам въпроса към @Румбата чиито пост също не е по темата, но не беше изтрит.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post995559
Стига бе!
Сериозно ли?
Господин "Модератор" моля да бъдете обективен (нали за това са модераторите) и да триете всичко което трябва да бъде изтрито. Независимо от кого е написано.
За мен пък Тарикатлък на дребно е да се използва форума за лична облага.
Поздрави.
Да не искаш да кажеш, че няква цензура имало ....
Да беше ми продал читав климатик ( щото този дето ми шитна много добре знаеше как работи ) та да не "троля"
Господин "Модератор" моля да бъдете обективен (нали за това са модераторите) и да триете всичко което трябва да бъде изтрито. Независимо от кого е написано.
За мен пък Тарикатлък на дребно е да се използва форума за лична облага.
Поздрави.
Темата временно ще бъде затворена, докато поуспокоите топката, ако можете, разбира се.