Съжалявам, обърках темата.
Съжалявам, обърках темата.
Този пост е редактиран от alextk69; 06-11-18 в 00:28.
Повечето имоти в БГ са във вечен ремонт.
Всичко е леш, пари няма и се правят някакви цигании, преустройства и нагласяния. Колкото да не падне тавана...
Колкото и да е странно при цял народ "строители", мнозинството от хората не могат да си направят елементарна сметка колко ще им струва даден ремонт. Почва се нещо с голямата кошница, парите свършват и така. Да не говорим, че 90% от майсторите, които не са избягали по ЕС, по-добре да не ти влизат в къщата.
Отделно се правят такива дивотии без становища от съответните специалисти, че не е за приказване. Най-якото е,че съседите си трайкат, защото и на тях може да им се "наложи" да посъборят туй/онуй.
Разбира се, малко си спекулираме без да знаем цялата история,но е странно да си вземеш климатици за 10 Бона да отлежават.
Що се не примолиш да ти дадат и на тебе една.
Големи ми идват, не влизат в пещта!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Той Алекс за 6г магазинаж трябва да им иска поне 2К.
Не го подкокоросвай, че и аз имам нещичко там!
Аааа, скрил ти е една 6-ца.
Скрил я е, че ми е от тотото!
Много добре се е получило. Поздравления.
П.П.
Не сте ги чакали да заработят on-off, интересно ми е като излиза от off дали усилва (форсира) турбината. И ако не, то на какво се дължи това форсиране при мене.
Ми питай бе, миланов! Не го прави!
Ами питам dodo, питам. Защо при мене се форсира, а на тези от снимките не.
(при мене не се форсира само при първоначалното пускане, мине ли в on-off форсира на всяко тръгване)
Не разбра ли, че цепеницата ти е за ремонт? Осма серия на дайсейкай прави два он-оф цикъла след стартиране с автоматична скорост на турбината, след което сваля компресора на минимум и върти постоянно. Недостатъчно ефективно, но комфортно, без да изключва. Като вдигне минимума в студа, он-оф е незабележим.