Недейте така....Сега цял ден човека ще седи отвън да я наблюдава...
Недейте така....Сега цял ден човека ще седи отвън да я наблюдава...
Май само манометри нямаше....
Сложил съм паралелно на сензора за външна температура резистор 200kOm, така "излъгвам", че външната температура е 2 или 3 градуса по-висока от реалната. Очаквах чести дефрости, но само в неделя при снеговалежа направи един.
Манометри не съм слагал, така че ако е с намален фреон или е от самото начало или е през конуси, или някакъв друг пропуск.
- - - - - - - - - -
Това е описано в сервизното за дефроста.
Не е хубаво да се лъже-дори ако ще е сензор на климатик
Не е хубаво, съгласен съм. Знаеш ли за какво е това лъгане, ако те интересува мога да обясня на лично за да не се повтарям.
milanov дисертация пише тайно...
Този пост е редактиран от Mig82; 20-11-18 в 15:30.
Не благодаря. След няколко хиляди поста, мисля всеки вече знае
Все пак най-доброжелателно ти предлагам да смениш уреда или да спреш да му обръщаш толкова внимание.
За никого тази ситуация не е продуктивна . Дълбоко се съмнявам, че с разни модификации ще стане нещо много по-различно.
Ако беше така-щяха да продават климатиците в "Направи си сам" комплект . Избираш си компресор, размер на кондензатор, вентилатор и т.н.
Понякога ни се иска нещата да функционират и хората да се държат по различен начин, но мисля сме достатъчно зрели хора и осъзнаваме, че това е невъзможно.
Като не те интересува защо след всеки пост правиш коментар. Препоръчвам ти да ме сложиш в игнор листата и няма да ти излизат неща, които не те интересуват.
А за напредъка ....огромен е.
Дерзай и само напред! Желая ти от все сърце да постигнете така желаната хармония с цепеницата
П.П. И в бонус малко информация относно fuzzy logic и приложението им в климатиците.
https://books.google.nl/books?id=Rci...ronics&f=false
Този пост е редактиран от stainway; 20-11-18 в 17:24.
Към мене ли нещо?
Ако видиш бусче с надпис, "поправяме това което са ви пробутали" свиркай.
Кой говори за клими... Някъде горе да съм написал климатик.
Само клими са ви в главата....
- - - - - - - - - -
Нали утре е голямата разпродажба. Black Friday
Като цяло, темата е напълно безсмислена...то и затова не е интересна за аудиторията. С удоволствие бих "ударил" катинара...