Някой скоро поглеждал ли е колко струва tswf на мен ми излиза цена 1099 лв
Някой скоро поглеждал ли е колко струва tswf на мен ми излиза цена 1099 лв
Варира от 1100 до 850 като е на промоция.
Не е наличен в момента.
Някой дали има инфо или по-скоро опит с ACT-18WiFi? Трябва ми за един гараж, не ме бърка дали е шумен, важното е да топли.
Набедена "18"-ка с 29 кила външно, колко да топли?! "Тип компресор - ротативен".... Мъка, мъка....
40 го виждам аз, за гараж може и да става…
Да не се разсърди пък някой с такъв в хола.
![]()
Моя грешка...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
уха ,има и външно устройство !
И 1 кило фреон има. Ще топли.
Здравейте, имам въпрос при зададена температура на климатика на отопление много често подминава зададената температура и не спира докато не задам нова по ниска температура от дистанционното, климатика е tswf, какъв може да е проблема според вас?
всички са така ,задай му по ниски градуси
Е настроен е на 21°, а на термометъра в стаята на височината на климатика стига до почти 24°, на по ниска настроена температура не се включва въобще.
А защо очакваш да спира климатика? Климатика сам ще намали топлината на струята и ще поддържа температурата в стаята. Така работят инверторите.Нормално е температура бгоре при климатика да е по висока от тази на 1.метър от пода. Задай му температура която ти е комфортно и го остави да си работи. Едва ли ще стане 30 градуса в стаята.
В другите стаи в които климатиците не са star light не работят така, а си подържат температурата в малка разлика със зададената.
да но не струват 500 лв нали