Страница 143 от 148 ПърваПърва ... 93133141142143144145 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,131 до 2,145 от общо 2215
Like Tree873Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jan 2025

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Здравейте! От месец имам 12TSWF - топли добре и съм доволен от покупката. Докато разучавах книжката с упътването, срещнах това - "функция ПОЛ", активира се от ДУ като се натисне за 3 секунди MUTE - появяват се L1, L2, l3...Някой знае ли за какво е тази функция и работи ли въобще, защото не виждам да се случва нещо конкретно в работата на климатика при използването й...

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

Да споделя при мен как мина смяната на мотора на вътрешното тяло на турбината на 12 TSWF

Както колегата спомена - рекламация през сайта на Емаг; след одобрение на рекламацията от тяхна страна подават към външен сервиз.
    При нас дойде майстор от Пловдив външна фирма за Емаг, която поддържа рекламациите за района.

След уговорка с майстора мотора е сменен.
    Всичко това в рамките на месец...

В момента новият мотор е малко по-шумен, но поне не цъка като хронометър както стария.

С една дума еднакво китайско Ня-Ма

Интересното е, че има разлика в етикетите в сравнение с този на колегата от неговия пост.

На последните снимки се вижда генерацията на ремонтирания климатик - LY - 04.2023
    На снимките се вижда стария мотор.
    За съжаление не успях да снимам новия мотор...

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от Благовест Динков; 29-01-25 в 22:10.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

На моите снимки е сваления,аз не снимах новия . Като за Пловдив 1 месец е добре,за реакция.

5. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

Точно така и при мен на снимките се вижда старият свален мотор и двамата имаме разлика в етикетите и производителя на мотора, което означава че през годините да влагали части каквито има

Иначе като характеристики са еднакви.
    Този пост е редактиран от Благовест Динков; 29-01-25 в 22:29.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2017

Някой има ли представа 12TSWF с капилярка ли е или с ТРВ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

В темата по назад е писано, че е с ТРВ, двуредов топлообменник .

П.с. Днес е с 20% отстъпка

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Nov 2024

Вече заприходих още един тази сутрин. Миналата седмица монтирах един 12TSWF на първия етаж на вилата. Бях го купил още от черния петък. Сега, вярно, не е на тези пари от черния петък - 719лв, но и за 800лв бива.
    Дано добрите мнения тук за този модел и моето решение да ви послушам доведат до добър резултат. Отдавна изборът ми на телевизори се ръководи от мненията на този форум и не съм сбъркал до сега. Надявам се на същият резултат и при климатиците.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Доволни ще сте,стига е да подбран правилно и монтажа да е правилен.И много моля споделяйте в какви помещения работи и ест лични отзиви

п.п.купих си аз една станцийка от Алито,която се оказа доста прилична. Сутринта беше -4,-5 60% влажност,12wifi никакво побеляване и няма дефрост на всеки час.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Доволни ще сте,стига е да подбран правилно и монтажа да е правилен.И много моля споделяйте в какви помещения работи и ест лични отзиви

п.п.купих си аз една станцийка от Алито,която се оказа доста прилична. Сутринта беше -4,-5 60% влажност,12wifi никакво побеляване и няма дефрост на всеки час.
    Ти нали имаше и 9каWiFI, доволен ли си от нея. Как е като минимум, до колко W се развърта след офф и шумно ли е външното тяло

12. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

9-та е при майка ми и е от "старите" с 24кг външно. Минимум 300 вата под 10гр до 0гр,от 0гр до -10гр 400вата,под -10 е на 500вата. Но ако съдя по 12wifi вкъщи най-вероятно новите не са с такъв софтуер. 9-та вътрешното е по шумно,от на 12-та. Външните на всички са еднакво безшумни. Развъртането след оф при звездите е 100-200вата макс над минимума според външната температура в момента и бързо свалят.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Благодаря , че търся климатик за кухня обаче е ограничено пространство за вътрешното тяло и затова се спрях на 9wifi, че е 700мм. Но докато се чудя и 20% отстъпка изтече. На другата промоция сигурно ще грабна една. За мен е важно да не се развъртат след офф като Мидеите до около 700-800W, че това направо ме изнервя и ми идва да ги разкарам.

- - - - - - - - - -

Благодаря , че търся климатик за кухня обаче е ограничено пространство за вътрешното тяло и затова се спрях на 9wifi, че е 700мм. Но докато се чудя и 20% отстъпка изтече. На другата промоция сигурно ще грабна една. За мен е важно да не се развъртат след офф като Мидеите до около 700-800W, че това направо ме изнервя и ми идва да ги разкарам.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

Какво имаш в предвид, когато казваш "от старите"?
    Към днешна дата с какво се различават от "новите" - софтуер, работа, вложени материали?

И на мен ми се налага да монтирам една 9-ка в стая 10м2 североизток.

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    9-та е при майка ми и е от "старите" с 24кг външно. Минимум 300 вата под 10гр до 0гр,от 0гр до -10гр 400вата,под -10 е на 500вата. Но ако съдя по 12wifi вкъщи най-вероятно новите не са с такъв софтуер. 9-та вътрешното е по шумно,от на 12-та. Външните на всички са еднакво безшумни. Развъртането след оф при звездите е 100-200вата макс над минимума според външната температура в момента и бързо свалят.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Външното поолекна на новите до 22кг.За 10кв стаИче,не знам какво толко има да се избира.
    20250208_080525.jpg20250208_085021.jpg
    12wifi пак потвърждавам няма дефрости на час. Ето така изглежда външното на -7 и 80% влажност,минимум 450 вата.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Ankh Виж публикацията
    мидеята ако и сложиш тих режим след Офф развърта докъм 200-230 вата ,на този режим поне при мен се справя и до -5 ,надолу вече трябва да му отпуснеш юздите но там ОФФ няма да има

18. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Пълна колекция от "Звездни цепеняци"
    Ще се монтира в на майка ми апартамента,няма да имам кой знай кви наблюдения,но пък и знам какво да очаквам.
    В момента тече "crazy days" и се спрях на този,заради спецификациите от 24кг външно. Моя 12wifi е с 22кг,а на майка ми 9-та е с 24кг и си е видимо по големичко. Още куриера като отвори буса и се загледах в кашона и си викам добре,оправдаха се 60-то лв отгоре + бонус моторче за хоризонталните клапи.
    Външното на EAWF има 22реда,спрямо 20 на 12wifi и са по дълги.
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 16-02-25 в 21:10.
    Lucky Acho одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе