1011,какви точно са въпросите и какво точно не разбра от писанията ми???
1011,какви точно са въпросите и какво точно не разбра от писанията ми???
До Конан , нямам въпроси начина по които изчисляваш сметката от 350 лв не е паравилен
До Арманио, чета това , което пишеш , сега и от това се изметна. По отношение на "зъбиш се" метафора от емотикончетата , които непрекъснато слагаш
Извинявай - ама много злоба бе човек ...не е нужно !!!
Извинявай, но ти се появи . Оплете се в собствените си лъжи и си толкова нахален , че продължаваш. Престани да разводняваш темата, излишно е . А, че винаги искаш да си с последен коментар , колкото и да е безмислен и не по темата , е признак на лошо възпитание и кофти среда.
Защо бе мила...защо смяташ,че не е правилен?Първоначално публикувано от 1011
Покажи правилният според теб начин и да свършваме вече...![]()
Айде стига де , в крайна сметка аз бях човека който предложи МИР и това ли не прочете ?
25 страници с коментари за това революционно отопление и все още не мога да намеря отговор. Заслужава ли си набутвацията? Накрая ще взема да прежаля 500-600лв и ще си взема една картинка за банята и най-вероятно тогава ще мога да разбера вярно ли е или не..
Не бе, шегувам се.Аз за моята баня от 5 години не мога да реша какво да сложа и си карам така.Ама при мен е малко по-особена конструкцията на пмещенията за баня, тоалетна и обща суха част.Та си мисля и аз да поровя дали стават за баня.
айде народе на промоцията в тполиса са на 325 и 375 лева за 1500 и 2кв френските панели на AIRELEC
о сайта им са нещо объркани но в брошурата това са цените.
линка е към друг но предполагам на външен вид са едни и същи - може управлението да е различно това е Aixance SAS а на промоция е Premier SAS
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...000W-%5E%5E%5E
някой ако грабне да разправя.
edit втората картинка е на промоционалния модел
Ахахаха...Първоначално публикувано от Kasap
![]()
AntonBМ Що се хабиш ве колега направо ти се чудя на търпението!
Как може да очакваш от хора които нямат елементарен фундамент по физика да те разберът?
Иначе и аз се топля с инфрачервен радиатор, ама съм наясно с последствията и сметката си за ток. Купих го, защото просто не си струва с моят чергарски начин на живот да инвестирам в термопомпа на въздух или на вода! Прекалено сложно е преместването им.
Но наистина се посмях с русият шаран ... дето се ръснал 5 бона за "картини"![]()
Мъкааа, мъка... мноо мъка има по тоя свят. Да е жив, здрав, корав и най-вече платежоспособен мъжа до нея.
Но пък искренно се позабавлявах с темичката. Ай сега засегнатите да се оплачат на арменският поп или на модератора и да ме трият!
Ахахаха