1011,какви точно са въпросите и какво точно не разбра от писанията ми???
1011,какви точно са въпросите и какво точно не разбра от писанията ми???
До Конан , нямам въпроси начина по които изчисляваш сметката от 350 лв не е паравилен
До Арманио, чета това , което пишеш , сега и от това се изметна. По отношение на "зъбиш се" метафора от емотикончетата , които непрекъснато слагаш
Извинявай - ама много злоба бе човек ...не е нужно !!!
Извинявай, но ти се появи . Оплете се в собствените си лъжи и си толкова нахален , че продължаваш. Престани да разводняваш темата, излишно е . А, че винаги искаш да си с последен коментар , колкото и да е безмислен и не по темата , е признак на лошо възпитание и кофти среда.
Защо бе мила...защо смяташ,че не е правилен?Първоначално публикувано от 1011
Покажи правилният според теб начин и да свършваме вече...
Айде стига де , в крайна сметка аз бях човека който предложи МИР и това ли не прочете ?
25 страници с коментари за това революционно отопление и все още не мога да намеря отговор. Заслужава ли си набутвацията? Накрая ще взема да прежаля 500-600лв и ще си взема една картинка за банята и най-вероятно тогава ще мога да разбера вярно ли е или не..
Не бе, шегувам се.Аз за моята баня от 5 години не мога да реша какво да сложа и си карам така.Ама при мен е малко по-особена конструкцията на пмещенията за баня, тоалетна и обща суха част.Та си мисля и аз да поровя дали стават за баня.
айде народе на промоцията в тполиса са на 325 и 375 лева за 1500 и 2кв френските панели на AIRELEC
о сайта им са нещо объркани но в брошурата това са цените.
линка е към друг но предполагам на външен вид са едни и същи - може управлението да е различно това е Aixance SAS а на промоция е Premier SAS
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...000W-%5E%5E%5E
някой ако грабне да разправя.
edit втората картинка е на промоционалния модел
Ахахаха...Първоначално публикувано от Kasap
AntonBМ Що се хабиш ве колега направо ти се чудя на търпението!
Как може да очакваш от хора които нямат елементарен фундамент по физика да те разберът?
Иначе и аз се топля с инфрачервен радиатор, ама съм наясно с последствията и сметката си за ток. Купих го, защото просто не си струва с моят чергарски начин на живот да инвестирам в термопомпа на въздух или на вода! Прекалено сложно е преместването им.
Но наистина се посмях с русият шаран ... дето се ръснал 5 бона за "картини"
Мъкааа, мъка... мноо мъка има по тоя свят. Да е жив, здрав, корав и най-вече платежоспособен мъжа до нея.
Но пък искренно се позабавлявах с темичката. Ай сега засегнатите да се оплачат на арменският поп или на модератора и да ме трият!
Ахахаха