Страница 28 от 50 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 746
Like Tree65Одобрявам

Инфрачервено отопление

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Re:Инфрачервено отопление

...Ейй,момчета,вие я скъсахте от подмятания тази блондинка!.....Купила,..купила...Това едно на ръка,нормално е сега да е малко еуфорично настроена жената,нормално е да се радва на новата придобивка!...Има ,обаче интересни съждения!Едното е за логиката на тези уреди!ОК,а каква е тя драга 1011?После казваш много търговци кръщавали лъчистото отопление ИНФРАРЕД....Къде точно е разликата!?...Пиша всичко това без грам мерак то да се тълкува като заяждане или нещо подобно....Просто искам да си изясня нещата за мен!...А на тези дето те мислят от сега за сметките ,ще им кажа...Спокойно,сметките ще си плаща тя,не някой друг!....И последен въпрос:Какви са сюжетите на самите картини ?..Има линещо подобно на...Вик.Вазарели примерно и ти ли си избираш картината или тя си е даденос,т.е.върви си с дадения уред?..Благодаря!

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    Какви са сюжетите на самите картини ?..Има линещо подобно на...Вик.Вазарели примерно и ти ли си избираш картината или тя си е даденос,т.е.върви си с дадения уред?..Благодаря!
    Гледах една от некъф испанец. Едни часовници... ма се бяха разтекли нещо от жегата.

4. Тук е от
    Dec 2010

...Ейй,момчета,вие я скъсахте от подмятания тази блондинка!.....Купила,..купила...Това едно на ръка,нормално е сега да е малко еуфорично настроена жената,нормално е да се радва на новата придобивка!...Има ,обаче интересни съждения!Едното е за логиката на тези уреди!ОК,а каква е тя драга 1011?После казваш много търговци кръщавали лъчистото отопление ИНФРАРЕД....Къде точно е разликата!?...Пиша всичко това без грам мерак то да се тълкува като заяждане или нещо подобно....Просто искам да си изясня нещата за мен!...А на тези дето те мислят от сега за сметките ,ще им кажа...Спокойно,сметките ще си плаща тя,не някой друг!....И последен въпрос:Какви са сюжетите на самите картини ?..Има линещо подобно на...Вик.Вазарели примерно и ти ли си избираш картината или тя си е даденос,т.е.върви си с дадения уред?..Благодаря!
    Вчера попаднах на панели(IR),които може да се рисуват с бои(акварелни май бяха).Тоест може да си нарисуваш или някой,който умее да ти нарисува каквото пожелаеш.Но не помня сайт,поразрови се в гугъл.http://www.soleaitalia.it/prodotti.htm Тук може да видиш картините.

5. Тук е от
    Sep 2010

http://www.pestimenergia.bg/infraheat.htm

За тези пише че са немски.От къде разбрахте че са китайски???

6. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от pondzi
    http://www.pestimenergia.bg/infraheat.htm

За тези пише че са немски.От къде разбрахте че са китайски???
    Немски стандарт,къде видя,че са немски?Да беше прочел щеше да видиш,че човека се обадил и му казали,че са китайски.Между другото мн кофти са определили квадратурите."Изчислената площ важи за помещения със стандартна височина (2.20 - 2.30 м), с добра топлоизолация и съвременна дограма" Добра изолация е мн субективно понятие,а 2.20 не е стандартна височина.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Гледах една от некъф испанец. Едни часовници... ма се бяха разтекли нещо от жегата.
    rullzzzzz
    аз имам с слонове с дълги краченца - да ходят по-близо до тавана да им е по топло - еволюция казват...
    Дали да си купя Дали да не си купя картина на автора

немско няма.
    пише о пдф-а че немци са го мислили, правили са го китайци. мен ме съмнява най вероятно и китайци са го мислили - немците само плащат.

ето и линк на бг дори не са сменили името на производител на това което продават : http://www.redsun.bg/wp-content/uplo...-Manual_BG.pdf

иначе ходих да търся но у мое село няма такава техника - преди време имаше такъв но някой го е грабнал преди мен.
    ако някой иска да отиде да види и да сподели мнение.
    http://www.technomarket.bg/products/...lassance-1000w

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Абе,това,какво е на картините е най малкия кахър!....Моля жената да обясни КАКВА ЛОГИКА НА ОТОПЛЕНИЕ е доловила различна от други отоплителни уреди!?.....Тя така се изрази!!..Малко по горе.....

10. Тук е от
    Oct 2011

Картините си ги избираш сам, има над 100 вида.

www.otoplenie.dir.bg

http://www.facebook.com/pages/%D0%98...295339?sk=info
    Мога да кажа на всички , че на мен много ми харесва и съм доволна от избора си. Много различна топлина от всичко , което сме ползвали досега. Сметките повече няма да ги коментирам, ще изчакам да ми дойде първата фактура, защото тук има някво центобройстване - безумно. Продължавам да твърдя , че ще е по-евтино или на ниво на постоянно рабоещ климатик / скъп инвентор/ - но инвестицията в климатик е по-голяма и комфорт няма и монтажа също е доста обвързващ / има публикация в съботното издание на в-к труд , за вредното влияние на климатика/ .
    По отношение на китайските - моето мнение е опит и немога да го променя. Има и много евтини китайски климатици по техномаркетите , ама повечето тук са си сложили скъпи, при IR същото.

По отношение на логиката - всичко изписано до тук , не може да Ви даде представа . Ако се интересувате - отидете и го вижте, много неща не Ви звучат логично , защото не сте го видяли.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

А би ли споделила, как се чувства топлината, когато части от тялото са скрити от други предмети. Примерно си седнала на масата и краката ти се намират в сянка спрямо картината.

12. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

да разправям: аз ходих в техното - нямаха аирлек ир, но имаха теси от тези с мика елемент. помолих ги и ми пуснаха едно 2киловатово. много интересно освен като конвектор се усеща и лъчение на 10-тина 15 санта пред него и няма как да е от конвекцията. в нета пишат че подобните уреди достигат максимума си за 2-5 минути и че 80% е ир лъчение, а 20% е конвекторна топлина. предполагам може да се усили с времето и лъчението да върши работа. техно-магазините определено не е най-доброто място за тестване на радиаторчета топли са, а и продавачите те гледат много странно когато почнеш да им пипаш играчките.

13. Тук е от
    Dec 2010

Може мнението ми да се приеме като спам,но ще го споделя.Потребителя 1011 беше помолен да снима картините у тях и да ги покаже тук,а той(тя)упорито избягва да представя подобни доказателства.От написаното човек би си изградил мнение,че тя е жена,която обича да се хвали и е горда с придобивката си.В такъв случай няма логика да не се похвали със страхотните картини на стената като ги снима.Така ще е най-добре,а не само сайтове и хвалби,нека който има подобни уреди да постне лични снимки преди да ги хвали(особено тея регистрирани точно за тая хвалба).Дотук аз съм видял снимки само от Конан.Но от прочетеното в др форуми си мисля,че това е много добра алтернатива на климатиците,лично аз бих си взел такъв радиатор.
    П.С.1011 е регистриран/а със поща george_georgiev@abv.bg.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimkaraganchev
    А би ли споделила, как се чувства топлината, когато части от тялото са скрити от други предмети. Примерно си седнала на масата и краката ти се намират в сянка спрямо картината.

Извинявам се много , но това някаква подигравка ли е ? - не си на плаж да се печеш и или да си под сянката. Просто помещението си е топло, това е . И е красиво - все едно нямаш радиатори, нито шум , супер приятно
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322662750[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от izbornaklimatik
    Може мнението ми да се приеме като спам,но ще го споделя.Потребителя 1011 беше помолен да снима картините у тях и да ги покаже тук,а той(тя)упорито избягва да представя подобни доказателства.От написаното човек би си изградил мнение,че тя е жена,която обича да се хвали и е горда с придобивката си.В такъв случай няма логика да не се похвали със страхотните картини на стената като ги снима.Така ще е най-добре,а не само сайтове и хвалби,нека който има подобни уреди да постне лични снимки преди да ги хвали(особено тея регистрирани точно за тая хвалба).Дотук аз съм видял снимки само от Конан.Но от прочетеното в др форуми си мисля,че това е много добра алтернатива на климатиците,лично аз бих си взел такъв радиатор.

Първо , както съм обещала ще ви кача снимки, не съм влизала във форума от няколко дни , аз си имам и други ангажимети .

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Защо бе мила/мили да е подигравка, и мен ме интересува усещането!?! Няма как в панелката като ме няма 1 седмица да вляза - вътре 15 градуса - включвам картината и след 1 час да ми е топло на 18 гр. примерно!

17. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от izbornaklimatik
    П.С.1011 е регистриран/а със поща george_georgiev@abv.bg.Ако не ме лъже паметта веднъж обърка(или не)и писа за себе си в мъжки род.Някой да споделя съмненяита ми

Ползвам акаунта на мъжа ми , той се беше регистрирал във форума за да прочете мнения за това отопление , не мисля че трябва да си правя нова регистрация и ако имаше какво да крия- щях да си скрия емайла .
    Но иначе да - паметта ти те лъже , пиша само в женски род - това беше арманио или както там му беше ника
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322664454[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от V_Simeonov
    Защо бе мила/мили да е подигравка, и мен ме интересува усещането!?! Няма как в панелката като ме няма 1 седмица да вляза - вътре 15 градуса - включвам картината и след 1 час да ми е топло на 18 гр. примерно!

Еми защото е топло в цялото помещение , няма значение дали краката са ти под масата

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Ще помоля някой наистина да постне снимки! И да видим сметките за ток, като излязат , че ще сменям жилището, а не искам да съм спонсор на ТЕЦа - в моя случай - руснаци!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 50 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инфрачервено отопление ??????
    От fbi_1 във форум Отопление
    Отговори: 4
    Последно: 31-01-13, 22:54
  2. Отговори: 3
    Последно: 13-08-12, 21:47
  3. Отговори: 0
    Последно: 13-08-12, 18:31
  4. Съвет при избор на инфрачервено отопление
    От niki456 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 0
    Последно: 18-07-11, 13:43
  5. Инфрачервено лъчисто отопление
    От audibs във форум Електрическо отопление
    Отговори: 17
    Последно: 24-02-09, 14:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе