http://otoplenieisolar.alle.bg/отопление/ Виж тук...вчера намерих и този сайт и така като гледам метър на 50 санта излиза около 100 вата (0,200 вата/1м2) ,поне така пише.....интересно. Хммм...и за 30лв./м2 Сега ще взема да купя още половин квадрат и след което ще ги прикрепя към вътрешните стени на направения от мен радиатор. Даже намерих в Пловдив в СТИЛПЛАСТ алуминиеви панели по 1квадрат. Другото, за което ме питаш и аз съм го мислил....да това трябва да е за не повече от 5 кв.м....но вградено в стена...Наистина отдава топлина от около 60 градуса.....но долепено към алуминия става наистина жежко и не дава да го докоснеш. Мисля,че така ефективноста му ще нарастне 2-3 пъти....все пак целта на това фолио както пише, е да отдава топлина към предметите в къщата? При два такива радиатора по 200вата в стаята би трябвало всичко да е 6 ! За съжаление не мога все още да сглобя този радиатор...това ще стане другата седмица и тогава ще споделя дали съм си дал парите на вятъра или ще изключваме климатиците Надчвам се да не изглеждам смешен....но всичко е в името на науката и току виж нчкой спестен левПървоначално публикувано от diaflin6