Страница 158 от 171 ПърваПърва ... 108148156157158159160168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

Говорите си празни приказки и това си е...за какво седите и пишете глупости...осъзнайте се- кой и кога е казал или написал че Сиеста е "дефектен "или лош модел на Дайкин ...Ако нещо не е ясно то се пита .Сиеста е стар модел и беше доскоро на промоция на по ниска цена,никой не говори за дефекти или за нещо некачественно - няма такава случка ...ако някой си няма работа и е решил да пише глупости - моля не тук и сега....намерете си друга занимавка.Говорехме за неправилна комплектация на изделието с цел печалба - нещо неясно има ли...?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Zakusal
    А за прокуратурата няма страшно - НИЩО НЯМА ДА ИМ НАПРАВЯТ!
    Колега,
    Позволи ми да не се съглася с теб!
    Прокуратурата, след като е сезирана, трябва да разпореди проверка и въз основа на резултата от нея, да даде становище по казуса: законно или не е, окомплектоването на въпросните две тела и какво произтича от това. И, ако има основание ....., и съда ще реши. А през това време - "Я камилата, я камиларя." Сиреч - не дай си Боже, да чуем за акция "Климатици"!.
    Цитат Първоначално публикувано от rkk
    Говорите си празни приказки и това си е...за какво седите и пишете глупости...Говорехме за неправилна комплектация на изделието с цел печалба - нещо неясно има ли...?
    Напълно съм съгласен!

4. Тук е от
    Sep 2010

здравейте,някой да знае кога ще има FTXS-25 G в България,поръчал съм си от 10 дни и ми заявяват че няма внос!Нещо от DAIKIN EUROPE не можели да смогнат!!!
    Странно в какво време живеем имаш парите искаш стока ама няма то!!!

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ами, не могат да смогнат, явно имат проблеми с производството.При условие, че в северните страни тази машина рядко се купува /там вървят другите модели и основно FTXL.....G/, остава половин Европа, надали не могат да произведат необходимите за пазара бройки.

6. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Цитат Първоначално публикувано от luba4o
    здравейте,някой да знае кога ще има FTXS-25 G в България,поръчал съм си от 10 дни и ми заявяват че няма внос!Нещо от DAIKIN EUROPE не можели да смогнат!!!
    Странно в какво време живеем имаш парите искаш стока ама няма то!!!
    Ти си отваряй очите с какво външно тяло ще ти го дадат

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Моя подов монтиран през лятото на 2009 година е с външно тяло RXS-E. На лепенката пише, че е пеоизведен 2008. Гаранцията е към Атаро. Както казаха 2ма съфорумци по-назад, че Сиестата дрънчи като редосеялка та и моята сиеста в кухнята е така, но аз съвсем съзнателно си я закупих по препоръки от този форум - била добра машина, много тиха, много топли т.н. Сиестата е един голям боклук за 1400лв (с монтажа) и това е. Който си е купил профешънъл и са му монтирали външно тяло на сиеста е длъжен да изиска подмяна и да обвини в измама!

Мицубишитата за 1200лв даже са по-добри от тази измислена сиеста, наблюдавайки климатика на един приятел.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Пичове, дайте ми съвет какъв модел на Дайкин да избера за жилището ми. Изчетох какво ли не за различните клими и вече съм в "безтегловност" от толкоз информация. И докато на някои от другите марки в самия модел е написана "квадратурата" (9;12;18) за ориентация на клиента, то при Дайкин-а това май го няма...Или се бъркам?!...
    Та става дума за хола,който е 26 кв., северно изложение, среден апартамент.Има две външни стени и зимата ми коства доста за да го отоплявам.Кубатурата му излиза около 65 куб.м. Бюджетът ми за съжаление е доста ограничен и преко сили мога да си позволя 1 200 лв. От северозападна България съм и тук зимите са най- люти...Естествено, ще приема съвет и за друга марка климатик, ако ми препоръчате. Важното е да си реша проблема веднъж за винаги...

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Я кажи, на другите в моделите като пише 9, 12, 18 - за какви квадрати са
    25 = 2.5 кВ на охлаждане
    35 = 3.5 кВ на охлаждане
    и т.н.
    Толкова за означенията. За 1200 лв няма Дайкин за твоето помещение. Задай си въпроса в общата тема за избор, за да не спамим тази. Иначе ти трябват поне 4.6 kW номинално на отопление.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    ... Важното е да си реша проблема веднъж за винаги...
    ta4ko,климатика не отговаря на тези изисквания...
    Единствено добрата топлоизолация и дограма се доближава до тях...

12. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Бюджетът ми за съжаление е доста ограничен и преко сили мога да си позволя 1 200 лв. От северозападна България съм и тук зимите са най- люти...Естествено, ще приема съвет и за друга марка климатик, ако ми препоръчате. Важното е да си реша проблема веднъж за винаги...
    С този бюджет се прехвърли във форума за Midea, колега :-)

13. Member
    Тук е от
    Sep 2010

не казвам че е най доброто но за 1050 лв може 12 ЛГЦ на Генерал да вземе - верно че е 4кв но все ми се струва че е по добро от мидеята. А иначе изолацията е най-важното нещо. Защото като стане студено това което трябва климатика да успява е да вкарва повече топло от колкото са загубите.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Интересува ме ваната за конденза на FTXS25G има ли наклон и на коя страна е? Може ли дренажния маркуч да бъде преместван от ляво или от дясно на климатика? Дренажния ми маркуч в PVC канала е пълен наполовина с вода, предполагам не е нормално!

16. Member
    Тук е от
    Sep 2010

едва ли проблема е в ваната след като имаш вода в маркуча след нея. провери след мястото където ти се събира вода по посока на изхода на тая вода дали няма запушване или "гуша", "джоб" в тръбата който блокира оттичането

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Както казаха 2ма съфорумци по-назад, че Сиестата дрънчи като редосеялка та и моята сиеста в кухнята е така, но аз съвсем съзнателно си я закупих по препоръки от този форум - била добра машина, много тиха, много топли т.н. Сиестата е един голям боклук за 1400лв (с монтажа) и това е. Който си е купил профешънъл и са му монтирали външно тяло на сиеста е длъжен да изиска подмяна и да обвини в измама!

Мицубишитата за 1200лв даже са по-добри от тази измислена сиеста, наблюдавайки климатика на един приятел.
    Как може за пореден път да оплюваш климатик с наименование Дайкин, те са най-перфектните климатици в сравнение с останалите. При тях няма дрънчене, хлопане, тракане, шуртене на фреон и др. всичко се дължи на калпав монтаж или транспортен дефект, НО НИКОГА НА ПРОИЗВОДСТВЕН Дайкин не подлежи на критика, той е богопомазан и недосегаем angel

Та тези, които се оплакват от тракащи и дрънчащи Дайкини от серия Сиеста си измислят или са провокатори, които целят опетняване реномето на идеалния.
    Някой, който притежава климатизатор Дайкин от сега нататък ако му се причуе някакъв шум нека да си измисли друго наименование на марката - например JVC, Сони, Филипс, Ровента, Делонги, Сименс, Аристон, BMW, Ауди и т.н., но без Мерцедес, защото ако каже, че е Дайкин ще скочат на врата му и ще го опровергаят на момента и ще му кажат, че пише глупости и е объркал мястото за оплакване.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Прав си, да попаднеш на тракащ или не добре работещ Дайкин си е изключение. Лошото е когато това се случи на някое кречетало от форума. Всяка машина може да се повреди, дори и Дайкин, но това се случва много по-рядко от някои други марки. Мерцедес никога ли не се поврежда. Моите си работят засега перфектно и се надявам така да е дълго време. Моли се и твоите да си работят безпроблемно, защото и те спадат в категорията "машини", а както знаем всяка машина... какво - може да се повреди.

И честно казано чудя се защо е това злорадство.

Ще те помоля сега да не почваш на дълго да се обясняваш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1784
    Последно: Днес, 15:23
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе