Страница 108 от 171 ПърваПърва ... 5898106107108109110118158 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,606 до 1,620 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

Абе получават се тези неща в Япоснките климатици, защото много хора ги използват само когато са си вкъщи. И като ги пуснат в началото се чува едно припукване от вътрешното тяло на пластмасата. Тъпото е че това не се случва от китайските климатици или поне няма оплакване за тях.
    Дефрост мефрост са глупости на търкалета, защото по време на дефрост няма време да изстине тялото. Пукането на пластмасата се проявява в началото след пускане и после няма такова нещо.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Как да има оплаквания,като хората си знаят какво са купили...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не бе, те китайските климатици толкова много бръмчат че няма как да се чуе пукането :-)

5. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Да сега вече съм съгласен не се сетих за това...

6. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от rkk
    Досега не съм чул припукване на пластмаси от климатик Дайкин...озадачи ме доста,затова не писах веднага - не е нормално наистина...при каква температура на стаята го пусна климатика...?Но и на нова сграда сме пускали климатици без да има живеещи в нея...така че незнам.
    като го пуснах беше към 18 градуса....но си пука и сега при включване на компресора и постоянно докато духа си припуква. не е силно и не се оплаквам но дали е нормално. иначе е тих и вътре и вън. още при поръчката в офиса ми казаха че новите FTYN25/35 нещо ги развалили и пукали и "май" ги правили в Китай докато преди не били така - и за това цената сега била по ниска. И наистина преди година бяха поне с 200лв по скъпи. За това и питах наскоро тук дали някой е знае за такова нещо.....Все пак важното е да си върши работата - дано там няма компромиси.

7. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Абе получават се тези неща в Япоснките климатици, защото много хора ги използват само когато са си вкъщи. И като ги пуснат в началото се чува едно припукване от вътрешното тяло на пластмасата. Тъпото е че това не се случва от китайските климатици или поне няма оплакване за тях.
    Дефрост мефрост са глупости на търкалета, защото по време на дефрост няма време да изстине тялото. Пукането на пластмасата се проявява в началото след пускане и после няма такова нещо.
    Не съвсем.При преоразмерени е възможно припукване, ако спира и тръгва компресора.На дайкина ми не се чува припукване, а само се чува отварянето и затварянето на клапите или нещо такова от вътрешността на климатика.Може да чувам вентилатора на вътрешното тяло, но почти не се чува нищо освен ако се заслушаш през нощта когато е тихо.На мен не ми прави впечатление, защото имам "горещ" спомен от крауните които ме будеха по няколко пъти при "тръгване" .

generala припуква понякога при спиране и последващо тръгване когато има температурни разлики, но припукването е по-слабо от шума от въздуха издухван от климатика и не ми прави впечатление.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Абе как няма време да изстине тялото, като при дефрост се обръща цикъла. Вътрешния топлообменник даже може да се покрие със скреж, ти приказваш, че нямало време да изстине.
    Да, не изстива при един-два модела, дето имат по-различен начин на дефрост, ама тях не ги коментираме в общия случай.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Стига!!! Вече се вслушвам в пукането на високотехнологичният си климатик и това започва да ме дразни. Пукането го има и ако някой иска да ме убеди в обратното нека ме покани на една бира. Който загуби черпи!
    Имаше едно време проблеми в телевизора ми. Липсваше му само една точка, но като я видях вече никой не можеше да ме убеди че телевизора е хубав. А това беше само една точка от всички останали 600 000!!!!

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не разбрах какво има в новите климатици DAIKIN?

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Как какво - дизайн /не са дялани с брадва/, и по-висока ефективност - COP 4,36!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Аа това ли било.ами те повечето хубави климатици са с хубав коп и идизайн

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

И все пак FTXS-G си е по-добър. Този само на дизайн го докарва.
    ПС: тия климатици само номинал ли имат... други данни явно още няма .

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

...и да не питаме за момента за цена,че може би ще ни заболи главата...

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Когато си купуваш Дайкин, е неприлично да се пита за цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе