Страница 161 от 171 ПърваПърва ... 111151159160161162163 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,401 до 2,415 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Ей Джъсти, не е точно така. Моята сиестичка на 21-22 гр. задание и външна -10 даже изключва от време на време, а през повечето време работи на 24гр. 350-400W консумация, следователно е оразмерена правилно и изобщо не е слаба за помещението, нали така? И пак си дрънчи както се вижда от снимките. Подовия не дрънчи. Други хора със сиести казват, че им работят тихо - извода е, че купуването на Дайкин е лотария.
    Според мен в Бг не дайкин е лотария, а оразмеряването(зависещо от уж разбиращия търговец) е лотарията.То тези сиести които казваш, да не би да са в помещения с абсолютно еднакви топлозагуби, еднакви климатични условия и особености и еднаква поддържана в помещението температура???

Що се отнася до подовия ти дайкин, то аз заподов дрънчщ досега не съм чул, но дори и да има съм убеден, че това ще се дължи най-вече на търговеца/монтажника.За сиестите, ами ако са предназначени за температури до -5 и за по-малко помещение....

Не защитавам никой, просто търся истината, но досега за 35-ца, 42-ка или 50-ка дайкин дрънчаща не съм чул.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify

Що се отнася до подовия ти дайкин, то аз заподов дрънчщ досега не съм чул, но дори и да има съм убеден, че това ще се дължи най-вече на търговеца/монтажника.За сиестите, ами ако са предназначени за температури до -5 и за по-малко помещение....
    Нали тва казвам, подовия работи перфектно, проблема идва от сиестата. Куца серия си е, онези на които са им сложили подови климатици с външни тела на сиеста е нормално да пищят, прецакали са ги яко. Според Редаси и профешънъл серията, от която има 2 броя също дрънчи следователно има нещо гнило в производството на тия дайкини.
    Redasi, я кажи какъв модел са ти външните тела да не се окаже, че са сиеста.

4. Тук е от
    Dec 2009

Последно ще ни сменят ли Сиестите със серията профешънъл или ще се правят на умрели лисици?

5. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от Zakusal
    Последно ще ни сменят ли Сиестите със серията профешънъл или ще се правят на умрели лисици?
    Във форума никой няма да ти смени нищо - единствения който може да ти смени тялото е този от който си го купил.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

А ти какво направи за да ти се реши проблема? Нали не смяташ, че ще позвънят у вас усмихнати техници, с ново външно тяло в ръце и любезно ще те попитат, дали желаеш да ти го подменят?

7. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

\

1,Разходка до търговеца,за да го светна за проблема.Резултатът сами разбирате какъв е,но трябваше все пак да пробвам
    2.Жалба до КЗП-чакам да видя какво ще стане .След това ще я мисля.

Пробвай и ти.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Пусни и тука една жалба (Федерация на потребителите)
    http://www.potrebiteli-bg.org/00.html

До колкото знам те реагират по бързо

Също така три търговеца трябва да направиш ПИСМЕНА рекламация в книгата за оплаквания за да може на базата на нея да се предяви иска - т.е. че търговеца отказва да отсрани проблема който имаш с стоката от него. Без такава жалба не можеш да го съдиш.

10. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте, искам да ви попитам модела FTX 25GV1B/RX25GV1B добър ли е?

11. Тук е от
    Sep 2010

приятелю. като чета мненията на капацитетите във форума излиза .че FTX25JV e меко казано боклук и аз съм се набутал с 1200кинта.Препоръчаха ми го за стая 12кв.м Ще поживеем-ще видим.Всеки хвали по-скъпото.но в провинцията с 500лв заплата -толкова София не е България!!!

12. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от diavolovam
    Здравейте, искам да ви попитам модела FTX 25GV1B/RX25GV1B добър ли е?
    Ами да! - защо да не е добър..... Стига да е добре и правилно оразмерен.

13. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от savov
    приятелю. като чета мненията на капацитетите във форума излиза .че FTX25JV e меко казано боклук и аз съм се набутал с 1200кинта.Препоръчаха ми го за стая 12кв.м Ще поживеем-ще видим.Всеки хвали по-скъпото.но в провинцията с 500лв заплата -толкова София не е България!!!
    За стая 12 кв. си е точно на мястото...разбира се че винаги има по добри модели ,но ще ти върши чудесна работа и ще има зор при лоша изолация и температури под - 10

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

Всъшност думата "сиеста" е май испанска и значи нещо като следобедна дрямка (и то май лятна такава). Да не са за испаниския климат тези модели? Често минавам покрай една монтирана отпреди доста години-може би около 10 (тогава не бях чувал за Дайкин) и ще се ослушам тази зима дали подрънква, ако е ползват-мисля че е в толофицирано помещение и само на охлаждане се ползва.

16. Тук е от
    Sep 2010

Понеже се порових малко в нета, та какво открих....
    По параметри ARXS-G3 и RXG-J2 са еднакви.
    http://primeclimate.ru/assets/files/...J2V1B_tech.pdf
    И ся какво? Новата сиестата била емура.

17. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

rorora, Какво стана със запитването което беше пратил до Daikin - Европа?

Отговориха ли нещо или още се ослушват надявайки се бурята да утихне?

18. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

И аз чакам развитие...сигурен ли си че адреса е правилен?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе