Страница 111 от 171 ПърваПърва ... 61101109110111112113121161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

не има страшно много неблагодарни хора , на който е било помогнато , и после не влизат едно мерси да кажат

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз си влизам всеки ден.... , и даже едно "благодаря" на Ванко 68 мога да кажа , за сега нямам оплаквания от Дайкина.

4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

И аз искам да кажа едно голямо благодаря на Ванко 68.Чудесен монтаж и също никакви оплаквания за сега от монтирания FVXS.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    не има страшно много неблагодарни хора , на който е било помогнато , и после не влизат едно мерси да кажат
    Просто повечето са потребители които след като си решат проблема, не отделят време за споделяне на полезна информация касаеща работата на монтирания им клиаматик, но и тази година октомври и особено ноември са доста топли месеци на фона на последните 15 години.Все пак да не забравяме, че до месец май тази година беше необичайно студено-в моя град на 2 май имаше температури през ноща от +6 градуса.За сравнение тази нощ най-ниската температура беше +5 градуса при мен.Според мен студа ще "дойде" след 15 декември и най-ниски температури очаквам януари и февруари.
    Форума ще "заври" от мнения и въпроси през студените ракиени месеци.
    zaqza и granity едва ли ще имате проблеми с дайкин.Пожелавам ви да си ги ползвате със здраве дълго и безаварийно.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от justify
    zaqza и granity едва ли ще имате проблеми с дайкин.Пожелавам ви да си ги ползвате със здраве дълго и безаварийно.
    Засега проблем с Daikin-a нямам , но силно ме притесняват комшиите.Този под нас излезе разбран (има и пари), и си взе Daikin за спалнята.Обаче над нас комшийката има Хаер на 2-3 години.В края на предната зима той се разбуча ужасно , като освен шума , се усеща резонанс , който се предава по панелите в целият ми апартамент(как спят тези хора?)Та ако аз поема слагането на тампони , колко ще ми струва горе-доло удоволствието?

7. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

4 бр. по 2.50 лв. - са 10 лв.Друг е въпроса за слагане колко ще поискат,ако няма кой да ги сложи.Отделно не е гаранция че звука ще изчезне...Трябва да го види майстор..да се отвори да се огледа...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Тампони няма да помогнат... - не си давай патите.Това бучене е породено от поне 2 пръста лед по дъното - съвсем "нормално явление" при тази марка.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте! Решил съм да се "климатизирам" и съм се спрял на Daikin. Помещението което ще климатизирам е хол с кухня и трапезария с площ около 30 кв.метра, височина на помещението 2,5 метра, нова кооперация, има външна топлоизолация, под мен и над мен се живее (стаите се отопляват), преглеждайки сайтовете на фирмите съм се спрял на следните два модела: FTXR28E URURU SARARA и DAIKIN S28JTRXS URURU SARARA. По данните на доставчика и двата климатика отговарят на нуждите на помещението в което ще се ползват, въпреки че 28Е е посочен с "мощност на отопление 5,0" кВт, а 28JTRXS са посочени 7,7 кВт? Струва ли си разликата от близо 600 лева? На едно място (фирма която доставя и монтира климатици) ми казаха че "траф"-а 220/100 волта които се монтира за японския модел внасял смущения, но имам познати които са с точно такива модели и нямат оплаквания, на кой да вярвам?

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

И двата климатика ще ти дойдат малки за 30 квадрата. Подходящата машина е с означение 40/42. А това за смущенията в трафа са пълни глупости. Дори напротив - трафа има способността да ги филтрира.

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Живее в
    Елхово

Един въпрос да попитам за fujitsu 12 lgc, какво става ако отида на почивка за няколко дена и оставя машината да си поддържа примерно 19 градуса за да не истива, но глей ти чичковците от E-on решили да направят профилактика и един час спрат тока - какво става, ще тръгне ли пак или ще ме чака да си дойда след някой ден.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ще тръгне пак както си го оставил, има автоматичен рестарт.
    А защо реши да попиташ за Fujitsu в темата за Daikin?

14.  

15. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Здравейте на всички!Може ли дадете малко инфо за този модел ATXS25E / ARXS25F Siesta.Благодаря ви предварително;-)

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

http://v-clima.com/prod.php?id=daikin_ftxs25d_arxs25f
    Вдясно от снимката има линкове за каталози.

17. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Да разбирам,че ATXS25E=FTXS25D,поне по параметри е така.Само тази SIESTA ме обърква Тя може би е серия за определени пазари?

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Точно така . 1:1 са, Сиестата е поръчана като модел за италианския пазар.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1781
    Последно: Днес, 17:33
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе