Страница 71 от 171 ПърваПърва ... 2161697071727381121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка

Може да са били на различни етапи монтирани или от две групи.Случаи такива бол.

2.  

3. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Какво значи "скапаха се съвсем"...?Да не искаш да кажеш ,че филтрите са затлачени и няма вентилация...не духат топло ...изобщо работят ли...? S e по добрата серия в сравнение с G - серията...не би следвало да има проблем дори и да са в по голямо помещение от необходимото...дай повече информация.Относно тампона на Христо -да и аз го чух случая -разместен тампон на компресора...1 на 1000 но ето случва се...транспорта е рисков фактор...

4. Тук е от
    Jul 2007

Не го ли споменах по-горе?Никой не затваря врати,прахоляци,изобщо никой не го е грижа за това как се експлоатира правилно климатик!Не злословя срещу марката,просто споделям наблюденията си.Филтрите никой не ги чисти или поне аз не съм видял.Ремонт още не е правен на климите,които не работят.Нямам представа какво им е на климите,но ,понеже ми предстои да слагам клима в стаята на детето,си правя сметка какъв Дайкин ще е.Мисля,че всичко е от неправилната експлоатация и нередовна поддръжка(редовно чистене на филтри няма,а и някой шкафове не са поставени правилно-точно под климата.Не се дразнете,само споделям.

5. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Здравейте!
    Искам да попитам подовите климатици на Daikin имат ли някакви предимства пред нормалните? Струва ми се, че са малко по-скъпи и се чудя дали има защо?
    Разглеждам климатик FVXS/RXS 35 ( http://v-clima.com/prod.php?id=7 ) за помещение около 20кв.м, но проблема е, че е на 2 нива и долу има още 7-8кв.м
    Чудя се дали един такъв климатик ще е достатъчен или трябва да взема 50?

четох по-напред в темата, че били орязани от към екстри и мощност? какво точно значи това?

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Това за орязването на мощността са глупости.Погледни в сайта има данни за аналогичните FTXS.Само нямат сензора за присъствие. Предимствата са големи-много тих бавнооборотен вътр.вентилатор,възможност да духа зимата долу ниско по пода а лятото само нагоре към тавана,датчика за вътр.температура си е долу ниско,където сме ние.
    В сайта има секция ИЗТЕГЛИ,виж там и си дръпни клипчето за FVXS.
    Ще ти е достатъчен 35 без зор.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

ccc,FVXS/RXS35 ти е достатъчен за помещението,а подовите на Дайкин си заслужават парите,няма да съжаляваш.Ако бяха по-евтини-по-добре,но те са евтини в сравнение с подовите машини на другите марки.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Сега цените на подовите Дайкин паднаха и се изравниха с FTXS.

10. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Много благодаря за отговорите!
    Идеално е, че 35-ца става, защото 2500лв е психологическа граница, която не искам да преминавам

11. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте!
    Реших и аз да се включа в тази тема като собственик на Дайкин. Закупеният от мен климатик е FTX/RX25GV. Все още не съм го ползвал и не мога да кажа нищо за работата му, тъй като имам газова инсталация вкъщи и сега използвам за отопление нея. Климатика е сложен във всекидневната (мястото,където прекарваме най- много време с жена ми) и мисля да го използвам за охлаждане и за отопление в преходните сезони, когато е достатъчно топло да се спи без отопление в спалнята, но е и достатъчно студено да се стои без отопление във всекидневната. Избрах този модел след дълго колебание дали да взема 25-тица или 35-тица(помещението е 20 м2 с височина 2,66 м, вътрешно и тераса с алуминиева дограма и стъклопакет), но тъй като ще го ползвам основно за охлаждане реших да е по-малкия модел. Тъй като не съм специалист сега се чудя дали е бил удачен изборът ми за ефективна работа на климатика при посочените по-горе условия. Бих искал да помоля знаещите за коментар по моя въпрос! Благодарности!

12. Member
    Тук е от
    Oct 2008

За охлаждане ще ти е добре. За отопление пак ще се оправя, стига наистина да не разчиташ на него при много големи студове. Дал си парите, не съжалявай. Хубав климатик е.

13. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Мерси за отговора!

14.  

15. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

http://v-clima.com/prod.php?id=7 някой може ли да ми каже колко е нормалната цена в момента на този климатик?
    Защото цените, които открих се различават с МНОГО?!

16. Тук е от
    Feb 2009

Горе доло цената варира тази граница 1890лв до 2150лв

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Търся си ръководство за климатик Daikin F22HTRS

Номера на дистанционното отзад е: АRC444A31

Благодаря ви!

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Заповядай....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1781
    Последно: Днес, 17:33
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе