Страница 73 от 171 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2009

Re:DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка

Поздрави на компанията!
    Момчета, каква трябва да е температурата при режим отопление на изхода на вътрешното тяло
    на този подов модел климатик DAIKIN: http://v-clima.com/prod.php?id=14
    Имам такъв и ми се струва, че духа по-хладно от стенния ми FUJITSU модела е АSY9RSE-W.
    Иначе DAIKIN-а ми е нов на около 7 месеца и съм много доволен от него. Подовия вариант като, че ли по ми допадна.
    Благодаря за отговора!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Духа си точно с толкова,колкото си прецени,за да поддържа това,което си задал.Нали за това е инвертор.Може и с 30° да духа,ако стаята няма топлозагуби.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

http://www.daikin-china.com.cn/produ...air_ururu.html
    За любителите на марката , ще е интересен горният сайт. Това е Урусарата на Дайкин за Китайският пазар, както се вижда показателите му са доста зле и е далеч по евтин от европейският модел. А най-интересното е, че се предлага и за износ.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Не е УруруСарара,а само Уруру,като мулти серията за Европа,а цената на някой продукт не е производна само на производствената цена,но зависи и от пазара.
    Всъщност това е модела FTXS/RXS35G с прибавена функция ururu и вкарване на въздух.Мисля,че скоро ще ги видим и при нас.
    А цена не можах да намеря.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Нещо не намерих бутон English - да не искате да кажете че разбирате Китайски бре.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

И все пак СОР-а му е едва 3,68, а линка го поставих за илюстрация на това, че наистина пазара е най-важен. dkolov щеше да е добре да разбираме китайски, но аз специално използвам гугъл транслейт за превод на страниците.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2009

Ако може някой да ми даде информация за мултисплит-системата на ДАЙКИН !!! Благодаря предварително !!!

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Какво точно те интересува?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Доколкото знам климатик мулти сплит е по сложен от обикновения сплит и цялата информация е в софтуера за изчисление. Там копове, мощности и консумация е много имагинерно нещо.

12. Тук е от
    Mar 2009

Да ви питам хора някои има ли информация за фирми, които предлагат климатици DAIKIN. Интересуват ме най-добрите условия които се предлагат на пазара. Гледах сайта www.mmc.bg и ми интересува някои има ли впечатления от тази фирма за качеството на услугите - монтаж, гаранция, поддръжка. Въобще на коя фирма мога спокойно да се доверя

13. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

dilyan_ostr, На никоя фирма не можеш спокойно да се довериш. Във фирмите за монтаж и ремонт на климатици има по няколко монтажни групи, всяка група и всеки един човек в нея работи с различно качество.

Качеството на извършваната работа дори само на един разглеждан добър техник зависи всекидневно от много неща, които влияят на физиката и психиката му. Има начини да поощриш финансово допълнително монтажниците да си свършат добре работата като същевременно не намаляваш контрола върху качеството на извършваната работа.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

здравейте.
    помагайте.има ли проблем,ако помещението е 25кв.х 2.50=63куб.и
    се монтира DAIKIN FTXS-25G-посочен е точно за 25 кв.
    има тец,външна изолация,но е последен 4-ти.ползване предимно за охлаждане,като ще се отваря и коридор лятото.
    по принцип искам да са инвертори,защото топлофикация-русе е изцяло частна-***** и не се знае докога и какви цени ни чакат.
    ако предпочета DAIKIN FTXS-35G -той е за 35 кв.което е доста повече/и има ли проблем при оразмеряването ,когато е по голямя машината/

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Според мен 25-ца ще ти дойде малка за тези 63м/куб..Вземай 35-цата ,защото прости изчисления показват , че 25-цата ще ти дава по 53 Вт/м3 , което е крайно недостатъчно.
    Вземай по-големият , за да си доволен, и да не мръзнеш, ако цената на ТЕЦ-а се вдигне , и ти се наложи да се отопляваш само с климатик.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от al0909
    здравейте.
    помагайте.има ли проблем,ако помещението е 25кв.х 2.50=63куб.и
    се монтира DAIKIN FTXS-25G-посочен е точно за 25 кв.
    има тец,външна изолация,но е последен 4-ти.ползване предимно за охлаждане,като ще се отваря и коридор лятото.
    по принцип искам да са инвертори,защото топлофикация-русе е изцяло частна-***** и не се знае докога и какви цени ни чакат.
    ако предпочета DAIKIN FTXS-35G -той е за 35 кв.което е доста повече/и има ли проблем при оразмеряването ,когато е по голямя машината/
    Това с тези квадрати са измислици на една от фирмите вносителки.35-цата е за твоето помещение и изобщо няма да ти е голям.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За охлаждане 25-цата ще се справя без проблем. За отопление може би също, особено ако няма да го ползваш като основно отопление в студените дни. Ти си знаеш стаята. Наистина това за 25-ца до 25 кв.м. и 35-ца до 35 кв.м. си е чиста измислица. Но за основно отопление и при -15° ти трябва 35-цата. Преценявай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе