Благодаря за бързата реакция.
Но да попитам и още нещо, понеже знам че определени функции на климатика се активират след натискане на поредица от бутони, та дали все пак някой има и ръководство за употреба за този модел климатици. Благодаря отново!
Благодаря за бързата реакция.
Но да попитам и още нещо, понеже знам че определени функции на климатика се активират след натискане на поредица от бутони, та дали все пак някой има и ръководство за употреба за този модел климатици. Благодаря отново!
Има в нета инструкции за Уруру на английски и руски/моделите за европа/дистанционното е същото.
doktor4e_to, ще те помоля да напишеш точния модел на твоя климатик....
Има ги пълните инструкцииМного е постна информацията в сайтовете ,а моделът който имаш ти дава изключително много подфункционални комбнаций както дори и да определяш сам дължината на тръбният пакет което е изключително важно при активиране на функция ''САРАРА''
В монтажната инструкция на Уруру цялата 12-та страница е за задаване на дължината на шланга.Предполага се,че монтажниците трябва при монтажа да зададат дължината,затова е в монтажната инструкция.
http://v-clima.com/download_tech.php
18-та позиция,12-та страница
Така е.Затова е в монтажната инструкция,защото е работа на монтажниците.
ccc,аз си взех FVXS/RXS 35 есента на 2007 и втора зима изкарах с него,отоплявам помещение 26кв.м.Климатика е перфектен!Ако пък използваш кредит енергийна ефективност за 36 месеца/за 2000 лв кредит/ ще плащаш по 65 лв,месечно и накрая с 20-те %,които ти връщат ще ти излезе по- евтин отколкото ако сега го платиш кеш!УспехПървоначално публикувано от ccc
Затова дори се срещет оплаквания от клиенти с Уруруто ,че му било шумно вътр.тяло.На климатик за 2500-3000 лв !
F22HTRXS; F22 JTNS - 2бр.; F22 HTRS > това са им моделите описани в гаранционните карти. Благодарско още веднъж!!!
Никой ли не знае нищо за тези модели???